• PRO TV
  • CRBL a ajuns pe masa de operație. Artistul a rezolvat o problemă de sănătate moștenită de la tatăl său: „Am depășit prejudecățile”

CRBL a ajuns pe masa de operație. Artistul a rezolvat o problemă de sănătate moștenită de la tatăl său: „Am depășit prejudecățile”

CRBL a ajuns pe masa de operație. Artistul a rezolvat o problemă de sănătate moștenită de la tatăl său: „Am depășit prejudecățile”

CRBL anunța, recent, că va trebui să fie supus unei intervenții chirurgicale, deoarece a moștenit o problemă medicală cu care și tatăl lui s-a confruntat. După ce operația s-a încheiat cu bine, artistul a postat un mesaj pe contul său de Instagram.

Gallery

După ce a amânat problema mai mulți ani, din cauza prejudecăților, CRBL a decis să apeleze la ajutorul medicilor, pentru a scăpa de o problem estetică, ce îi punea și sănătatea în pericol.

CRBL s-a operat

Artistul a recunoscut că se confrunta, de ceva timp, cu o problemă la nivelul pleoapelor, motiv pentru care, a decis să își facă operația de blefaroplastie. Pe lângă aspectul inestetic, acesta avea probleme și cu vederea și, din cauza faptului că nu a rezolvat lucrurile la timp, aceasta s-a agravat.

După ce a ieșit din operație, artistul a postat o imagine (CARE POT FI VĂZUTĂ ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS), recunoscând că a fost o decizie foarte bună, pe care regretă că nu a luat-o până acum.

„O zi importantă în viața mea**

Operația de blefaroplastie se afla pe lista mea de dorințe de mulți ani, dar am amânat-o din diverse motive.
Astăzi, în sfârșit, am reușit să fac acest pas.
Mă simt foarte bine și sunt mândru că am depășit prejudecățile conform cărora un bărbat nu ar trebui să intervină asupra aspectului său estetic.
Sper ca recuperarea să fie ușoară și fără complicații”,
a scris CRBL, pe contul său de Instagram.

CRBL are o nouă iubită

După mai multe săptămâni în care au existat fel de fel de speculații în ceea ce privește o nouă relație, CRBL a recunoscut că are o nouă iubită, după divorțul de soția sa. Artistul a mărturisit că, dacă lucrurile vor merge bine, nu exclude posibilitatea unei noi căsnicii, deoarece nu și-a pierdut încrederea în iubire.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni