• PRO TV
  • Iubita lui Leonardo DiCaprio și-a etalat picioarele interminabile în cea mai scurtă pereche de blugi! Cum i-au surprins paparazzii pe străzile din New York

Iubita lui Leonardo DiCaprio și-a etalat picioarele interminabile în cea mai scurtă pereche de blugi! Cum i-au surprins paparazzii pe străzile din New York

Iubita lui Leonardo DiCaprio și-a etalat picioarele interminabile în cea mai scurtă pereche de blugi! Cum i-au surprins paparazzii pe străzile din New York

Tocmai și-a făcut debutul pe podiumul de la Victoria’s Secret, iar Vittoria Ceretti le-a arătat și trecătorilor din New York că își merită titulatura de „înger” al celebrului brand de lenjerie intimă.

Gallery

​Italianca în vârstă de 26 de ani a fost surprinsă de paparazzi pe străzile din New York alături de iubitul Leonardo DiCaprio și un nou membru al familie. Este vorba despre un patruped pufos și adorabil.

Actorul și supermodelul sunt împreună de un an și au la activ mai multe vacanțe petrecute împreună.

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti au ieșit la cumpărături în New York, iar italianca a întors toate privirile cu ținuta sa. Iubita lui DiCaprio a optat pentru o ținută simplă, casual, care i-a pus în valoare picioarele interminabile și asta pentru că a îmbrăcat cea mai minusculă pereche de blugi. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Cuplul s-a plimbat prin cartierul aglomerat East Village din Manhattan, iar la vederea paparazzilor Leonardo și-a pus masca de protecție pe față. Ceretti a fost extrem de grijulie cu cățelul, pe care l-a ținut în permanență în brațe.

Leonardo DiCaprio a împărțit un câine cu fosta sa iubită, Camila Morrone, cu care a avut o relație de patru ani. Ei au adoptat doi husky siberieni în timpul pandemiei COVID-19, în timp ce se aflau în carantină la el acasă, în Los Angeles, în 2020.

Fostul cuplu a păstrat doar femela pe nume Sally, iar masculul pe nume Jack a fost relocat. În timpul unui interviu de promovare a filmului său Don't Look Up, Jennifer Lawrence a dezvăluit că, în 2020, unul dintre câini a căzut într-un lac înghețat, iar DiCaprio „a sărit în lacul înghețat pentru a-l salva”.

Foto: Getty Images/ Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni