• PRO TV
  • Șef sub acoperire, 24 octombrie 2024 - Șeful sub acoperire e impresionat de Krisztina când aceasta îi spune despre băiatul ei, dar le cunoaște și pe Tănticile din firmă! Ce observă important în companie

Șef sub acoperire, 24 octombrie 2024 - Șeful sub acoperire e impresionat de Krisztina când aceasta îi spune despre băiatul ei, dar le cunoaște și pe Tănticile din firmă! Ce observă important în companie

În prima zi ca Șef sub acoperire, Octavian Madar o cunoaște Krisztina, gestionar la depozitul central, care îi și arată ce e de făcut.

Gallery

​​Mai mult însă, după ce unul muncește și celălalt învață de la el, cei doi iau o pauză, timp în care Krisztina își deschide sufletul. Deși e foarte tânără, mărturisește că are un băiat adolescent, pe care îl iubește cu tot sufletul și pentru care ar face orice. Spune că, în prezent, lucrează la mobilarea unui apartament unde mai are încă mult de muncă.

Vezi video atașat

După pauză, Șeful sub acoperire le cunoaște pe Tănticile din firmă. E vorba de o secție din companie  cu doamne puțin mai în vârstă care, deși s-au schimbat cu timpul - unele au plecat, s-au angajat altele - rămân generic sub același nume încă din primii ani ai firmei. 

La finalul experienței din prima zi, șeful sub acoperire mărturisește că, deși a observat și imperfecțiuni, e mulțumit de modul în care oamenii își fac treaba. 

Vezi video atașat

Temad, compania care are parte în această săptămână de un "Șef sub acoperire" este o firmă care se ocupă cu distribuția de materiale auxiliare pentru construcții. A fost începută ca o afacere de familie, a fost fondată în anul 1994, acum 30 de ani, de Florin Madar, tatăl lui Octavian Madar.

În timp, Temad s-a dezvoltat până în punctul în care a atins o cifră de afaceri de 48 milioane de euro. Azi, Octavian Madar este director ]n firma tatălui său și, după cum spune chiar părintele său, cel care se pregătește să îi la locul într-o zi. Tot el este "Șef sub acoperire".

Vezi întreg momentul din emisiunea de la PRO TV în VIDEO atașat


Emisiunea este disponibilă întegral pe VOYO. Tot pe VOYO apare deja episodul următor

Șef sub acoperire – Descoperă cine ești!

FOTO: PRO TV 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni