• PRO TV
  • Cine este Julieta, tânăra de 19 ani care va reprezenta Republica Moldova la Miss Universe 2024. „Am muncit din greu pentru a ajunge aici”

Cine este Julieta, tânăra de 19 ani care va reprezenta Republica Moldova la Miss Universe 2024. „Am muncit din greu pentru a ajunge aici”

Cine este Julieta, tânăra de 19 ani care va reprezenta Republica Moldova la Miss Universe 2024. „Am muncit din greu pentru a ajunge aici”

Julieta sau Djulieta Calalb, așa cum își spune tânăra pe rețelele sociale, are 19 ani și va reprezenta, pentru prima dată în istorie, Republica Moldova la Miss Universe 2024. Competiția va avea loc la 16 noiembrie, în Mexic, unde vor concura cele mai frumoase 130 de femei de pe glob.

Julieta Calalb a mai participat în trecut la câteva concursuri de frumusețe, pe care le-a și câștigat. Și-a început cariera de model la vârsta de 16 ani. A fost Top Model Moldova 2021, Catwalk Top Model România 2022 și prima Vice Miss Moldova. „De mic copil îmi doream să activez în domeniul modei, în domeniul frumuseții. Am fost model, apoi profesor de modelling, apoi am fost organizatoare și prezentatoare de evenimente de modă”, a spus ea pentru perfecte.md.

La începutul lunii octombrie, Julieta a fost încoronată Miss Universe Moldova. 

Gallery

„Sunt onorată să reprezint Republica Moldova la Miss Universe 2024 pe 16 noiembrie în Mexico City, Mexic. Nu mi-am imaginat niciodată că voi fi încoronată Miss Universe Moldova, cu atât mai puțin să devin prima moldoveancă care va participa la această competiție. Experiența mea la Miss International din Japonia a fost atât de incredibilă încât m-a inspirat să particip în continuare la concursuri de frumusețe. Am muncit din greu pentru a ajunge aici și, pe parcurs, Universul a continuat să mă ghideze pe această cale. Totul se întâmplă cu un motiv și întotdeauna e spre bine. Vreau să mulțumesc organizației @missuniversemoldova pentru că a crezut în mine și mi-a oferit această oportunitate incredibilă, tuturor prietenilor și susținătorilor mei și familiei mele pentru dragostea și educația lor. Vă mulțumesc pentru toată dragostea și sprijinul de până acum – abia aștept să reprezint frumoasa noastră țară pe scena globală!”, a scris ea pe pagina de socializare. 

Cu ce se ocupă Julieta Calalb, desemnată Miss Universe Moldova 2024

​Julieta a fost acceptată la una dintre cele mai bune universități din lume, pentru a studia domeniul afacerilor. Cu toate acestea, ea a decis să rămână în Republica Moldova. Acum este studentă la Facultatea Business și Administrare. De asemenea, este pasionată de modă. „Îmi doresc brand-ul meu de haine”, a spus ea într-un interviu. În afară de română, vorbește engleza, germana și rusa, conform presei din Chișinău.

Julieta își caută în România o ie perfectă pentru proba costumului național

„În Mexic, vom avea o serie de probe de prezentare a costumelor de baie, a rochiilor de seară și, cea mai dificilă, a costumelor naționale. O ie veche nu s-ar potrivi la „Miss Universe”. Trebuie să aibă un mesaj potrivit pentru acel show. De aceea, am decis că voi pleca la București, unde cineva îmi va crea un costum național cât mai frumos posibil” a declarat ea, potrivit evz.ro. Julieta va împlini 20 de ani pe 10 noiembrie 2024.

Cine este tânăra care a câștigat Miss Universe România 2024

​Bistrițeanca Loredana Salanță, în vârstă de 32 de ani, a câștigat concursul Miss Universe România 2024 și va reprezenta țara noastră la concursul internațional care se va desfășura în luna noiembrie, în Mexic. 

Sheynnis Palacios, reprezentanta din Nicaragua a câștigat titlul de Miss Universe 2023, într-un concurs de frumusețe la care au participat aproape 90 de țări. La competiție a fost și o femeie din România, chiar dacă țara noastră nu a participat oficial. Este vorba despre Blága Tünde (27 de ani), o tânără originară din județul Harghita, care a devenit Miss Ungaria și, prin urmare, a reprezentat țara vecină la concursul de frumusețe Miss Universe 2023.

Sursă foto: Instagram/ djulietacalalb

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni