• PRO TV
  • Câți copii a avut, de fapt, Delia Budeanu. Povestea de viață a regretatei prezentatoare TV a fost intensă și tulburătoare

Câți copii a avut, de fapt, Delia Budeanu. Povestea de viață a regretatei prezentatoare TV a fost intensă și tulburătoare

Câți copii a avut, de fapt, Delia Budeanu.  Povestea de viață a regretatei prezentatoare TV a fost intensă și tulburătoare

Delia Budeanu, una dintre cele mai iubite și îndrăgite personalități din lumea televiziunii române s-a stins din viață pe data de 19 octombrie 2024. În urma a lăsat o moștenire puternică în lumea media, dar și o poveste de viață impresionantă!

Delia Budeanu, una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România, s-a stins din viață la vârstă de 79 de ani. Celebra crainică a avut o viață desprinsă din filme, însă puțini sunt cei care știu detalii.

Deși a fost diagnosticată cu cancer, Delia Budeanu a reușit să învingă boala cu mult curaj și ambiție, dovedind tuturor cât de puternică este.

Viața amoroasă a Deliei Budeanu a fost plină de evenimente, unele mai puțin plăcute. În anii 70, crainica a fost căsătorită cu Remulus Balaban, un cunoscut medic căruia i-a dăruit și o fată, pe Diana. Cei doi au divorțat, iar în următorii 10 ani, Delia Budeanu s-a concentrat doar pe creșterea fiicei sale și cariera sa.

Al doilea ei soț și marea sa iubire a fost Radu Budeanu, cel căruia i-a dăruit un băiat, pe Radu Ioan Budeanu. Din păcate, partenerul său s-a stins din viață în anul 1997, în urma unui infarct, eveniment care a marcat-o profund pe frumoasa prezentatoare TV.

„Da. Când soțul meu, Radu Budeanu, a pierit. Era un strălucit jurnalist. A dispărut. A plecat de acasă într-o zi de iarnă și nu s-a mai întors. Doi ani mi-au trebuit să înțeleg că el nu mai este. Am urât lumina soarelui. Am urât tot ce era viu. În 1998 era un soare care parcă nu mai apunea, parcă și noaptea ardea. O nepăsare cosmică. Doi ani n-am putut accepta că el nu mai este în viață. În acei doi ani am făcut lucruri normale și mă detestam pentru că mi-era sete.

Am citit mult despre lumea de dincolo. Încercam să mă duc după el cândva. Și cum altfel decât prin lectură? Am citit mult despre acest domeniu. După doi ani în care am fost într-un tunel înfiorător, am simțit brusc că sunt bine. Într-o zi, m-am bucurat că este dimineață. M-am bucurat că mă îndrept spre aburul de cafea. Mi-am luat cățelușul și l-am dus în parc. Viața a început, din nou, să aibă parfum. M-a ajutat enorm fiul meu”, povestea Delia Budeanu în trecut.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni