• PRO TV
  • Karmen Minune și Bogdan Căplescu au divorțat oficial! Fotografia care dovedește că povestea lor de dragoste s-a încheiat

Karmen Minune și Bogdan Căplescu au divorțat oficial! Fotografia care dovedește că povestea lor de dragoste s-a încheiat

Karmen Minune și Bogdan Căplescu au divorțat oficial! Fotografia care dovedește că povestea lor de dragoste s-a încheiat

Karmen și Bogdan Căplescu au ajuns astăzi la notar, pentru a semna actele de divorț. Fostul soț al fiicei lui Adrian Minune a postat pe rețelele de socializare dovada despărțirii loc, anume, un act care atestă că fiecare a luat-o pe propriul său drum.

Gallery

​Karmen este una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe din România, aceasta făcându-se remarcată atât grație talentului său vocal, cât și datorită tatălui ei, celebrul Adrian Minune. Pe lângă succesul profesional, artista a cunoscut și iubirea adevărată alături de Bogdan Căplescu, bărbatul alături de care are un copil absolut superb - frumoasa Sofia.

Cu toate că relația celor doi părea una perfectă, în realitate, lucrurile stăteau complet diferit. Aceștia au anunțat la începutul lunii septembrie că urmează să divorțeze, iar astăzi, 24 octombrie 2024, au ajuns în fața notarului și au semnat actele care atestă că fiecare a mers pe propriul său drum.

„De ceva timp eu și soțul meu am decis să mergem pe drumuri separate, am ajuns la concluzia că nu a fost să fie, sau că nu suntem făcuți unul pentru celălalt, suntem construiți total diferit. Suntem doi oameni care s-au iubit enorm și care se vor respecta pentru tot restul vieții și vor avea o relație cât se poate de normală pentru că există Sofi în viața noastră”, spunea Karmen Minune, pe Instagram.

Până astăzi, Bogdan a fost extrem de discret cu privire la despărțire și nu a postat nimic referitor la acest subiect. Cu toate acestea, astăzi ​a distribuit pe rețelele de socializare actul primit de la notar, care atestă divorțul celor doi.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS ACTUL POSTAT DE BOGDAN

Actul postat de Bogdan Căplescu este cel care reglementează situația copilului în cazul divorțului părinților, cum ar fi la cine are minorul domiciliul, programul de vizită, pensia de întreținere și la cine este în custodie.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni