• PRO TV
  • Andra Medintu, românca care s-a căsătorit cu un milionar indian, a venit în România cu un avion privat. Cât a plătit soțul ei pentru cursa Dubai-Arad

Andra Medintu, românca care s-a căsătorit cu un milionar indian, a venit în România cu un avion privat. Cât a plătit soțul ei pentru cursa Dubai-Arad

Andra Medintu, românca care s-a căsătorit cu un milionar indian, a venit în România cu un avion privat. Cât a plătit soțul ei pentru cursa Dubai-Arad

Andra Medintu, tânăra care s-a căsătorit cu un milionar indian, este virală pe TikTok, acolo unde postează scurte videoclipuri despre viața ei în Mumbai. Recent, aceasta le-a prezentat urmăritorilor ei că a venit în România cu un avion privat.

Gallery

Andra Medintu provine dintr-o familie înstărită din Arad, drept dovadă a studiat în străinătate, acolo unde l-a cunoscut pe partenerul ei de viață. Tânăra în vârstă de 30 de ani și-a cunoscut soțul în 2012, cei doi fiind colegi la facultate.
Andra și Suhan au pierdut legătura odată cu încheierea studiilor, dar s-au regăsit după cinci ani și a fost dragoste la prima vedere.
Cei doi s-au căsătorit civil pe 19 august, după 5 ani de relație. Evenimentul fericit a avut loc în India, iar românca noastră a respectat toate tradițiile culturii soțului ei.

Andra Medintu, viață de vis în Mumbai

Timp de cinci ani, Andra Medintu a făcut naveta Arad-Mumbai, însă, după ce s-a căsătorit cu partenerul ei, Suhan, blondina s-a mutat în India, acolo unde duce o viață de vis.

Recent, Andra a fost vizitată în India de prietenele ei din România, alături de care a petrecut câteva zile de neuitat.

După ce s-a bucurat de câteva zile în compania persoanelor dragi, Andra, alături de soțul ei și de câțiva prieteni au mers către Dubai, iar de acolo au fost preluați de un avion privat, care i-a dus în Arad.

„Astăzi călătorim puțin diferit decât de obicei. Zburăm spre România pentru câteva zile,  după aceea, vacanța noastră continuă...Zic că este o călătorie un pic mai diferită pentru că nu merge cu un avion normal, zburăm cu un business jet”, a spus Andra Medintu, în videoclipul publicat pe TikTok.

Întrebată de internauți cât costă o asemenea cursă cu un avion privat, Andra Medintu a precizat că este foarte costisitoare, însă se simte jenată să spună prețul.

@magnbrush Hellooo dragiiii meiii?? mi-a fost dor de voi de taraaaa asa ca am revenit??#jetex #londonlife #romaniatiktok #fytimisoara #dubaimall #fyarad #fytimisoara #fydubai #privatejet #legacy1000 @Juji Borșoș ♬ Walking Around - Instrumental Version - Eldar Kedem

Sursă foto: Facebook/Instagram/ TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni