• PRO TV
  • Reacția categorică a lui Laurențiu Reghecampf când a aflat că fiul lui a atacat-o pe Anamaria Prodan: „Așa să procedeze”

Reacția categorică a lui Laurențiu Reghecampf când a aflat că fiul lui a atacat-o pe Anamaria Prodan: „Așa să procedeze”

Reacția categorică a lui Laurențiu Reghecampf când a aflat că fiul lui a atacat-o pe Anamaria Prodan: „Așa să procedeze”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf fac ce fac și ajung să fie aproape săptămânal în centrul atenției.

Chiar dacă nu mai formează un cuplu de mai bine de doi ani, numele celor două vedete sunt în continuare unul lângă altul în articolele de presă, deoarece divorțul lor nu a fost încheiat, iar atacurile pe care le lansează unul către altul nu se mai opresc.

În ciuda faptului că afirmă de fiecare dată că nu vor mai face declarații referitoare la ce s-a întâmplat între ei, iată că nu trece săptămână în care să nu îi avem pe Anamaria Prodan și pe Laurențiu Reghecampf pe primele pagini în tabloide.

După ce impresara a afirmat că Luca, fiul cel mare pe care îl are antrenorul, l-ar fi filmat pe acesta alături de amantă, în casa în care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au locuit, tânărul a reacționat.

Luca Reghecampf a afirmat că Anamaria Prodan nu este mama lui și nu ar trebui să mai facă declarații la adresa lui, dar nici să nu-și implice copiii în scandalul divorțului.

„E timpul ca Anamaria Prodan să înceteze cu intrigile! Nu sunt fiul Anamariei Prodan. Am o singură mamă, pe care o iubesc. Ca, de altfel, și pe tatăl meu. Anamaria trebuie să conștientizeze că îmi jignește mama de fiecare dată când se folosește de numele meu. Consider că Anamaria trebuie să se oprească. Nu intenționez să intru într-un schimb de replici cu ea, fiindcă o respect în continuare. Dar nu este acceptabil ca vreun părinte să se folosească de copiii lui pentru a-și purta războaiele. Eu am trei frați și îi iubesc în egală măsură. Și pe cei mai mici, dar și pe Bebe.

De asemenea, tata ne iubește la fel și nu a făcut niciodată diferențe între noi. Le-a arătat iubire și fetelor Anamariei, dar nu a pretins vreodată că este tatăl lor. Pentru că tatăl lor este Tibi, cu care tatăl meu are o relație foarte bună. Se respectă unul pe celălalt.

Anamaria ne folosește pe noi, copiii, ca pe un scut. Și în special pe Bebe, care suferă mult din această cauvedeză. E vremea să fim lăsați în pace. Am soție acasă și nu este normal ca Anamaria să mă folosească, să mă includă în discuțiile ei. Cum nu este normal nici în cazul lui Bebe, care știu că a avut o relație specială cu tata înainte ca părinții lui să se despartă. Copiii nu trebuie să fie implicați. Ne afectează fiecare lucru și de aceea o rog public să nu ne mai amestece în problemele ei”, a spus Luca Reghecampf.

Când a auzit cum a atacat-o fiul lui pe Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf a reacționat și le-a spus celor de la Cancan că și el speră că niciun copil nu va mai fi implicat în procesul de divorț.

În plus, antrenorul a afirmat că speră ca tot scandalul să se termine cât mai repede.

„Este un divorț pe care eu îmi doresc să-l termin și are dreptate Luca. Nu trebuie să implicăm sub nicio formă copiii. Cum nici eu nu i-am implicat fetele niciodată, așa să procedeze și ea”, a spus Laurențiu Reghecampf.

foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni