• PRO TV
  • Noi detalii în cazul asasinatului lui Ioan Crișan! Cine e bărbatul care ar fi construit bomba care l-a ucis pe milionar

Noi detalii în cazul asasinatului lui Ioan Crișan! Cine e bărbatul care ar fi construit bomba care l-a ucis pe milionar

Noi detalii în cazul asasinatului lui Ioan Crișan! Cine e bărbatul care ar fi construit bomba care l-a ucis pe milionar

Apar informații șocante în cazul morții milionarului arădean Ioan Crișan! Cine este bărbatul care ar fi construit bomba care l-a ucis pe omul de afaceri

Pe 29 mai 2021, afaceristul Ioan Crișan a murit după ce mașina în care se afla a explodat în parcarea unui supermarket din Arad. Fiica acestuia, Laura Crișan, ar fi pus totul la cale, fapta comisă având la bază un interes financiar. Se pare că omul de afaceri ar fi avut în plan să o dezmoștenească și să îi lase toată averea fostului ei ginere.

Laura Crișan a fost reținută săptămâna aceasta, fiind principala suspectă în cazul morții afaceristului. Ulterior, au apărut informații și despre bărbatul care ar fi construit bomba amplasată în automobilul în care se afla Ioan Crișan.

Potrivit spynews.ro, bărbatul este cunoscut sub numele de „Frizerul” și s-ar afla printre cele trei persoane care au ajutat-o pe Laura Crișan să își ucidă tatăl.

Surse din anchetă susțin că ADN-ul identificat la locul faptei, acum trei ani și jumătate, se potrivește cu cel al „Frizerului”, care locuiește la câțiva kilometri de locul atentatului și care se pricepe la electronică.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni