• PRO TV
  • Mama Geta, totul despre nunta lui Iancu Sterp. S-a ocupat de toate detaliile, încă din ziua în care a avut loc logodna: „Mă simt atât de împlinită. Zici că sunt eu mireasă”

Mama Geta, totul despre nunta lui Iancu Sterp. S-a ocupat de toate detaliile, încă din ziua în care a avut loc logodna: „Mă simt atât de împlinită. Zici că sunt eu mireasă”

Mama Geta, totul despre nunta lui Iancu Sterp. S-a ocupat de toate detaliile, încă din ziua în care a avut loc logodna: „Mă simt atât de împlinită. Zici că sunt eu mireasă”

Iancu Sterp și Denisa Coțolan vor face cununia religioasă peste doar câteva zile, duminică, 27 octombrie, iar mama Geta așteaptă nunta cu sufletul la gură. Aceasta a făcut câteva declarații despre evenimentul care o emoționează peste măsură.

Gallery

​Mama Geta este o femeie fericită și împlinită, deoarece toți cei patru copii ai ei s-au așezat la casa lor, mezinul familiei fiind, în această perioadă, în centrul atenției. Duminică, 20 octombrie, Iancu Sterp și Denisa Coțolan au spus „da” în fața ofițerului de stare civilă.

Mama Geta a organizat nunta lui Iancu Sterp și a Denisei Coțolan

Mama Geta nu-și mai încape în piele de bucurie, deoarece Iancu Sterp se așază la casa lui, alături de Denisa Coțolan, cu care a fost împreună, câtva timp, și în perioada liceului. Cei doi au reluat legătura după câțiva ani și au decis să rămână împreună până la adânci bătrâneți.

În ziua în care Iancu Sterp a cerut-o în căsătorie pe Denisa Coțolan, mama Geta a și stabilit data nunții. Aceasta nu a pierdut timpul și s-a ocupat de toate detaliile, pentru ca marele eveniment să fie unul de poveste.

Citește și:

„Am sunat pentru Iancu la sala unde au făcut Getuța și Ileana nunta. Duminică, pe 27, e nunta, iar noaptea, pe 28, îi cântăm «La mulți ani!», că e ziua lui. Eu i-am stabilit lui Iancu data nunții.

Sunt 400 de persoane invitate la nuntă. O să răsune curtea de muzică, să se audă că se însoară Iancu cel frumos. O să cânte Culiță la nunta lui Iancu și o să mai fie surprise, dar nu le pot spune”, a spus mama Geta, în cadrul unei emisiuni.

Mama Geta nu își poate stăpâni emoțiile

Ca orice mamă, mama Geta își dorea ca toți copiii ei să fie împliniți și fericiți și recunoaște că nunta mezinului o emoționează mai mult ca oricare alta. Aceasta radiază de bucurie, deoarece atât fetele sale, cât și băieții și-au găsit sufletele pereche.

Citește și:

„Sunt atât de fericită! Sunt în al nouălea cer! Zici că sunt eu mireasă. Mă simt atât de împlinită, pare că am făcut totul pe pământul ăsta. A venit ziua în care mi-am văzut toți copiii căsătoriți. Aștept cu nerăbdare nunta lui Iancu. Nicio nuntă nu a fost cu așa emoție”, a mai spus aceasta.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni