• PRO TV
  • Un tânăr de 17 ani a murit într-un accident grav, după ce s-a urcat la volan fără permis de conducere! Un alt bărbat a murit și 21 de persoane au ajuns la spital

Un tânăr de 17 ani a murit într-un accident grav, după ce s-a urcat la volan fără permis de conducere! Un alt bărbat a murit și 21 de persoane au ajuns la spital

Un tânăr de 17 ani a murit într-un accident grav, după ce s-a urcat la volan fără permis de conducere! Un alt bărbat a murit și 21 de persoane au ajuns la spital

Un tânăr în vârstă de doar 17 ani și-a pierdut viața, după ce s-a urcat la volan și a provocat un accident devastator în Hunedoara. Alte 21 de persoane au ajuns la spital, iar un bărbat de 45 de ani a murit, în urma impactului puternic.

Un accident devastator a avut loc la  la Băcia, judeţul Hunedoara, acolo unde un minor în vârstă de 17 ani s-a urcat la volan și a intrat pe contrasens, pe drumul DN 66. Acesta a lovit frontal un autocar în care se aflau 18 muncitori străini și șoferul. În urma impactului, atât tânărul teribilist, cât și un pasager al autobuzului, în vârstă de 45 de ani, au murit. 

”În urma evenimentului rutier a rezultat decesul a două persoane: conducătorul auto în vârstă de 17 ani (care nu poseda permis de conducere) şi un bărbat în vârstă de 45 de ani, pasager în autoturism, precum şi rănirea conducătorului autocarului (in vârstă de 55 de ani) şi a 18 pasageri din autocarul cu care autoturismul a intrat în coliziune”, a transmis IPJ Hunedoara.

Din primele verificări ale polițiștilor, se pare că mașina pe care o conducerea tânărul de 17 ani a fost sustrasă de la proprietar, fără știrea acestuia:

„Din primele cercetări se pare că autoturismul implicat în evenimentul rutier ar aparţine unei rude a minorului în vârstă de 17 ani, cheile maşinii fiind sustrase de către una dintre cele două persoane decedate”

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. Aceștia au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Foto: Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni