• PRO TV
  • Alina Ceușan îi cere scuze Oanei Pellea după un gest nepotrivit pe care l-a făcut într-o sală de teatru: „Nu sunt nici prost crescută, nici țărancă. Am greșit și îmi pare foarte rău”

Alina Ceușan îi cere scuze Oanei Pellea după un gest nepotrivit pe care l-a făcut într-o sală de teatru: „Nu sunt nici prost crescută, nici țărancă. Am greșit și îmi pare foarte rău”

Alina Ceușan îi cere scuze Oanei Pellea după un gest nepotrivit pe care l-a făcut într-o sală de teatru: „Nu sunt nici prost crescută, nici țărancă. Am greșit și îmi pare foarte rău”

Alina Ceușan a stârnit un val de reacții negative pe rețelele sociale după ce s-a pozat cu picioarele pe balustradă la teatru. Oana Pellea a simțit nevoia să atragă atenția că un asemenea comportament nu poate fi tolerat într-o sală de spectacol.

Alina Ceușan a fost aspru criticată după ce a publicat, pe pagina sa de Instagram, o fotografie în care apare la teatru. Aflată la lojă, influencerița și-a pus picioarele pe balustradă. Mai mulți urmăritori au catalogat gestul drept „o lipsă de respect”. 

„Degeaba ai bilet la lojă, dacă nu ai educație”;

„Merg foarte des la teatru și operă în Londra. Dacă te-ar vedea careva aici cum îți pui picioarele pe marginea aia chiar și pentru o poză, ți-ar spune în față că ești nesimțită și prost crescută! Pentru că așa și este”;

„Halal atitudine. Rușine ar trebui să îți fie pentru că mai și promovezi asta! Locul tău nu e la teatru! Lipsă de cultură și educație…”; sunt doar câteva dintre reacțiile românilor. 

Mesajul Oanei Pellea despre gestul Alinei Ceușan

Actrița Oana Pellea, care se poate mândri cu o carieră impresionantă în teatru și film, a taxat comportamentul Alinei Ceușan. Chiar dacă nu a dat nume, oamenii au înțeles imediat despre cine era vorba și au comentat în continuare pe pagina de socializare a Oanei Pellea. 

„Pentru că jignirile și atacurile la persoana respectivă curg în comentarii…o să le opresc. Scopul postării mele era să taxez un anumit comportament și nu să atrag jigniri și injurii adresate persoanei respective. Vă mulțumesc. 
O persoană de sex feminin, “influencer” de profesie, nu dau nume pentru ca NU doresc să-i fac reclamă, a postat o fotografie, pe o rețea socială, în care își etalează picioarele ridicate pe balustrada unui balcon dintr-o sală renumită de spectacol… E un selfie de picioare…dizgrațios, nesimțită postare. Nu mă interesează că nu era un spectacol de teatru ci un eveniment de “fashion”. Am recunoscut balconul…Exact acolo, pe vremuri, a stat Domnul Alexandru Paleologu împreună cu Domnul Octavian Paler, îmbrăcați elegant, în semn de respect pentru sala de teatru și pentru actori. Știu, pentru că eu i-am invitat la premiera cu “Noaptea furtunoasă”in regia lui Mihai Măniuțiu. Pe balustrada unde persoana și-a trântit ostentativ pantofii…cândva au trecut mâinile lui Octavian Paler, Alexandru Paleologu, Lucian Pintilie, etc, etc…Am înțeles că a vrut să provoace, am înteles că își face reclamă cu o postare nesimțită…și totuși…câtă lipsă de bun simț, educație, cât prost gust, câtă vulgaritate …Dacă persoana respectiva îmi citește postarea ( m-aș mira) îi spun atât:
SĂ VĂ FIE RUȘINE! Postarea am văzut-o pe pagina Florin Ghioca - Theatre Photographer”, a scris Oana Pellea. 

Alina Ceușan s-a simțit vizată și a publicat un mesaj prin care își cere public scuze

„Doamna Oana Pellea, vă respect și vă admir. Aveți dreptate. Am greșit punând picioarele pe acea balustradă. Nu a fost o lipsă de respect, ci pur și simplu...nu am gândit limpede. Mi-a plăcut lumina, mi-a plăcut cadrul. Am greșit și îmi pare foarte rău. (...) Nu sunt nici prost crescută, nici țărancă, nici autosuficientă...pur și simplu nu mi-am dat seama cât rău fac. Îmi pare foarte rău.”, este o parte din mesajul ei. 


​Alina Ceușan trece prin cele mai frumoase clipe din viața sa după ce a adus pe lume cel de-al doilea copil: o fetiță perfect sănătoasă. Vedeta mai are și un băiețel, pe nume Rock. Influencerița este căsătorită cu Raul Tișa din anul 2019. 

Gallery

Foto: Instagram/ Alina Ceușan

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni