• PRO TV
  • Emil Rengle și Alejandro Fernandez au anunțat data nunții. Primele declarații ale celor doi artiști despre adopția unui copil și întemeierea unei familii: „Un cadou de la Dumnezeu”

Emil Rengle și Alejandro Fernandez au anunțat data nunții. Primele declarații ale celor doi artiști despre adopția unui copil și întemeierea unei familii: „Un cadou de la Dumnezeu”

Emil Rengle și Alejandro Fernandez au anunțat data nunții. Primele declarații ale celor doi artiști despre adopția unui copil și întemeierea unei familii: „Un cadou de la Dumnezeu”

Emil Rengle și Alejandro Fernandez s-au logodit în luna martie, când dansatorul l-a cerut în căsătorie pe fostul concurent de la „Vocea României”, iar, acum, cei doi au vorbit despre nuntă. Pregătirile au început și cei doi așteaptă momentul cu sufletul la gură.

Gallery

​În ciuda criticilor constante pe care le primesc din cauza orientării lor sexuale, Emil Rengle și Alejandro Fernandez nu dau înapoi și susțin că vor face nunta. După ce s-au logodit pe o plajă din Mexic, aceștia așteaptă cu nerăbdare să ajungă în fața altarului.

Emil Rengle și Alejandro Fernandez se pregătesc de nuntă

Emil Rengle și Alejandro Fernandez formează un cuplu de un an și jumătate și, deși nu au o relație de lungă durată, sunt deciși să își petreacă tot restul vieții împreună. După ce s-a convins că Alejandro Fernandez este alesul inimii sale, Emil Rengle este gata să facă pasul cel mare.

Cei doi artiști au stabilit, deja, data nunții și, pe lângă pregătirile necesare marelui eveniment, aceștia au început să organizeze și diferite excursii, pentru ca părinții lor să se cunoască, având naționalități diferite.

Până vor ajunge în fața altarului, Alejandro și Emil Rengle se vor asigura că și părinții lor vor avea o relație frumoasă, pentru a fi o familie mare și unită.

Citește și:

„Familiile noastre sunt din țări diferite. Alejandro este spaniol-englez și are o parte de familie în Spania, o parte de familie în Anglia. Familia mea e în România și ne dorim foarte tare ca aceste culturi să se întâlnească, familiile noastre să se cunoască mai bine și am început, deja, să organizăm diferite excursii în care mamele noastre se văd, învățăm unii despre alții ca, atunci când se întâmplă nunta, să nu existe treaba asta cu: «Bună! Eu sunt…»”, a spus Emil Rengle, în cadrul unei emisiuni.

Când vor face nunta Emil Rengle și Alejandro Fernandez

Cererea în căsătorie a avut loc în urmă cu șase luni, dar nunta va mai avea ceva de așteptat. Aceștia au decis să se căsătorească peste doi ani, într-un cadru de poveste, pentru a marca iubirea care îi leagă, Grecia sau Italia fiind destinațiile care le-au plăcut cel mai mult până acum.

Citește și:

„În doi ani am plănuit să avem nuntă. O facem peste doi ani. Undeva la apus, cu mașina care pleacă cu conservele după, dar în același timp, văd și o nuntă mai restrânsă, mai mult cu familia spirituală.

Vor fi două nunți. În această a doua nuntă, îmi doresc să fim conștienți de ce avem acest parteneriat, ce ne dorim de la viață, cum pornim, ce oameni avem alături de noi”, a mai spus acesta.

Mai mult decât atât, Emil Rengle și Alejandro Fernandez vor să adopte un copil, pentru a-i oferi acestuia o viață așa cum se cuvine, deoarece își doresc să dea o mână de ajutor celor care provin din familii cu o situație financiară precară.

„Ne dorim foarte tare să adoptăm un copil. Credem că este un cadou de la Dumnezeu că putem face asta Sunt foarte mulți copii care nu au posibilitatea să trăiască într-o familie, să fie crescuți de doameni, într-o casă în care să fie protejați. Știm foarte bine câtă nevoie este”, a precizat artistul, conform Fanatik.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni