• PRO TV
  • Noi detalii șocante în cazul uciderii milionarului Ioan Crișan! De ce a vrut fiica sa să îl omoare și cu ce avere a rămas după tragedie. Laura Crișan a fost adusă la audieri în București

Noi detalii șocante în cazul uciderii milionarului Ioan Crișan! De ce a vrut fiica sa să îl omoare și cu ce avere a rămas după tragedie. Laura Crișan a fost adusă la audieri în București

Noi detalii șocante în cazul uciderii milionarului Ioan Crișan! De ce a vrut fiica sa să îl omoare și cu ce avere a rămas după tragedie. Laura Crișan a fost adusă la audieri în București

Fiica omului de afaceri arădean Ioan Crișan, dar și alți doi suspecți, au fost reținuți miercuri, pe 23 octombrie, pentru omor calificat. Iată motivul pentru care Laura Crișan a devenit călăul propriului ei tată!

Pe 29 mai 2021, Ioan Crișan a murit după ce mașina în care se afla a explodat în parcarea unui supermarket din Arad. Fiica acestuia, Laura Crișan, ar fi pus totul la cale, fapta comisă având la bază un interes financiar. Se pare că omul de afaceri ar fi avut în plan să își dezmoștenească fiica și să îi lase toată averea fostului ei ginere.

Potrivit ultimelor informații, Laura Crișan a pus la cale planul și ar fi plătit trei bărbați cu suma de 100.000 de euro pentru a exploda mașina în care se afla milionarul.

”Inculpaţii au fost instigaţi la comiterea faptei de către inculpata menţionată. Victima a decedat ca urmare a exploziei şi incendiului subsecvent, iar autoturismul a fost complet distrus. Prin modul, locul şi mijloacele de săvârşire, fapta a fost de natură să pună în pericol alte persoane şi bunuri”, afirmă procurorii, conform Știrile PROTV.

După moartea tatălui său, Laura Crișan a rămas cu două firme, mai exact una de transporturi și o crescătorie de somn african, care aveau, în anul 2021, o cifră de afaceri de peste un milion de euro.

Conform Agerpres, Laura Crișan ar urma să fie acuzată de omor calificat și instigare la aceeași infracțiune.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni