• PRO TV
  • Imagini de senzație de la nunta toamnei. Larisa Udilă și Alexandru Ogică au organizat o petrecere cu fast. Nicole Cherry, Florin Salam, Adrian Minune și Andrei Bănuță au fost doar câțiva dintre artiștii care au întreținut atmosfera

Imagini de senzație de la nunta toamnei. Larisa Udilă și Alexandru Ogică au organizat o petrecere cu fast. Nicole Cherry, Florin Salam, Adrian Minune și Andrei Bănuță au fost doar câțiva dintre artiștii care au întreținut atmosfera

Imagini de senzație de la nunta toamnei. Larisa Udilă și Alexandru Ogică au organizat o petrecere cu fast. Nicole Cherry, Florin Salam, Adrian Minune și Andrei Bănuță au fost doar câțiva dintre artiștii care au întreținut atmosfera

Larisa Udilă și Alexandru Ogică s-au căsătorit. Cei doi formează un cuplu de 10 ani și iată că a venit momentul să facă pasul cel mare și în fața lui Dumnezeu. Au organizat o petrecere cu fast, fix pe placul lor.

Gallery

Larisa Udilă este o cunoscută influenceriță de la noi, tânăra este foarte activă pe social media, acolo unde își ține urmăritorii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. A devenit cunoscut după participarea la un show de modă. Soțul ei, Alex Ogică, este un fost fotbalist.

Deși sunt împreună de 10 ani și au împreună un băiețel, bruneta și partenerul ei de viață nu erau căsătoriți religios. Pe 22 octombrie, Larisa Udilă și Alexandru Ogică și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

„22 octombrie 2024 – o zi binecuvântată, plină de magie pentru noi

Ieri, am avut onoarea și bucuria de a ne jura iubirea eternă în fața lui Dumnezeu, moment la care am visat toată viața! A fost cea mai frumoasă zi, un vis devenit realitate, înconjurați de cei mai dragi oameni. De la prima clipă în care m-am pregătit și până când am pășit afară din biserică, lacrimile de bucurie nu s-au oprit. Am simțit o emoție profundă, o bucurie copleșitoare, iar inima mea era plină de recunoștință.

Mi-am dorit din suflet să am alături fiecare persoană iubită, pentru că viața este atât de imprevizibilă și aceste momente prețioase sunt de neînlocuit.

Astăzi, continuăm povestea noastră de iubire cu o petrecere de suflet, pentru că, fiind miercuri și post, nu am putut sărbători cununia religioasă astăzi. Abia aștept să vă împărtășesc toată povestea noastră și cum, într-un vârtej de emoții și surprize, am reușit să organizăm nunta în doar trei săptămâni! Un vis împlinit, născut din iubire”, a scris Larisa Udilă, pe Instagram.

Larisa Udilă și Alexandru Ogică, nuntă de poveste

Seara trecută, Larisa Udilă și soțul ei, Alexandru Ogică, au celebrat iubirea într-un cadru de poveste, alături de oamenii dragi din viața lor.

Proaspeții căsătoriți au organizat o petrecere fastuoasă la un restaurant de lux din Bolintin-Vale, iar la eveniment au fost prezente nume sonore din showbiz. Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău, Karmen, Adiran Minune și Roxana Dobre sunt doar câteva dintre vedetele care au fost prezente la nunta toamnei.

Atmosfera a fost întreținută de nume mari din lumea muzicală, precum Florin Salam, Alex Botea, Nicole Cherry, Adrian Minune, Alessandra și Andrei Bănuță. Nicole Cherry și Florin Salam au făcut un duet de senzație.

Petrecerea a fost una de pomină, invitații s-au distrat până în zori.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni