• PRO TV
  • Sylvester Stallone și clipul viral care îți va înveseli ziua! La 78 de ani dansează ca nimeni altul: „Cum să le explic copiilor mei că acesta este același Rambo care a ucis armate întregi de unul singur?”

Sylvester Stallone și clipul viral care îți va înveseli ziua! La 78 de ani dansează ca nimeni altul: „Cum să le explic copiilor mei că acesta este același Rambo care a ucis armate întregi de unul singur?”

Sylvester Stallone și clipul viral care îți va înveseli ziua! La 78 de ani dansează ca nimeni altul: „Cum să le explic copiilor mei că acesta este același Rambo care a ucis armate întregi de unul singur?”

La 78 de ani, Sylvester Stallone este într-o formă de zile mari și se bucură din plin de viață. Starul din „Rambo” și „Rocky” încă are mișcările la el, chiar dacă de data aceasta se „dezlănțuie” pe ringul de dans și nu în filmele de acțiune.

Gallery

​Zilele trecute, Sly le-a oferit urmăritorilor săi de pe Instagram un dans de 13 secunde pe melodia „More Love” a lui Smokey Robinson & The Miracles.

Jovial și pus pe distracție, actorul ne-a demonstrat că vârsta este doar un număr în timp ce își mișca șoldurile în ritmul melodiei de succes.

Videoclipul, care a adunat peste 1 milion de aprecieri și peste 38 de milioane de vizualizări, a fost aparent filmat fără știrea lui Stallone. La un moment dat, acesta observă că este filmat și începe să râdă cu poftă.

„Cum să le explic copiilor mei că acesta este același Rambo care a ucis armate întregi de unul singur?”, a glumit unul dintre internauți în secțiunea de comentarii.

Utilizatorii de social media s-au amuzat și l-au felicitat pe actor pentru tonusul și forma fizică de invidiat.

„Sylvester Stalone a descoperit secretul tinereții veșnice! Este într-o formă de invidiat!”

„Sly încă are mișcările la el!”

„Ca un vin bun!”

„Ai mișcările la tine, campionule!”

„Omul ăsta chiar e o legendă!”

„Este imposibil să nu-l adori pe omul ăsta!”

„Doamnelor și domnilor, el este Mr. Sly Stallone”, sunt câteva dintre mesajele postate pe conturile de socializare ale actorului.

Fotografii: Instagram/TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni