• PRO TV
  • Mădălina Pamfile, primele declarații după ce a fost prinsă conducând sub influența alcoolului: „Inconștiența mea...”

Mădălina Pamfile, primele declarații după ce a fost prinsă conducând sub influența alcoolului: „Inconștiența mea...”

Mădălina Pamfile, primele declarații după ce a fost prinsă conducând sub influența alcoolului: „Inconștiența mea...”

Mădălina Pamfile a fost prinsă de polițiști în timp ce conducea sub influența alcoolului. Vedeta a avut un comportament neadecvat în fața autorităților, motiv pentru care a fost imobilizată și încătușată, înainte de a fi transportată la INML pentru prelevarea probelor biologice, în vederea stabilirii nivelului de alcoolemie.

Gallery

​Mădălina Pamfile a fost protagonista unui incident neașteptat, desfășurat pe străzile Bucureștiului. Vedeta a fost oprită de polițiști în dimineața zilei de 5 octombrie 2024, în jurul orei 04:00, când se întorcea de la o petrecere la care s-a distrat și a consumat băuturi alcoolice.

În momentul în care agenții de poliție s-au apropiat de autoturismul brunetei, aceasta a prezentat un comportament violent, oamenii legii fiind nevoiți să o imobilizeze și încătușeze, înainte de a fi transportată la INML, pentru prelevarea probelor biologice, în vederea stabilirii nivelului de alcoolemie.

Mădălina Pamfile, primele declarații după ce a fost prinsă conducând sub influența alcoolului

Mădălina Pamfile a oferit primele declarații despre incidentul din Capitală. Aceasta și-a asumat greșeala și a menționat că regretă profund situația care s-a creat în acea dimineață:

Da, a fost o situație pe care mi-o asum, o situație mai neplăcută în care o să suport consecințele și cam atât. Foarte multe lucruri nu am de spus. Pe mine m-a deranjat mai mult inconștiența mea decât articolele și ceea ce a urmat. Știu foarte bine ce am făcut și dacă nu făceam ceva, cu siguranță acele articole nu existau, deci nu am de ce să mă supăr pe ceva ce apare și ceva ce am făcut. Sunt și asumată, și responsabilă și acele articole știu că sunt adevărate”, a spus Mădălina Pamfile.

În urma incidentului, autoritățile au deschis un dosar penal pe numele său, iar Mădălina Pamfile este acum cercetată pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, o infracțiune gravă în legislația din România.

​Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni