• PRO TV
  • Shakira îl atacă, din nou, pe Gerard Pique! Ce a spus artista la adresa fostului partener: „Dragostea m-a dezamăgit”

Shakira îl atacă, din nou, pe Gerard Pique! Ce a spus artista la adresa fostului partener: „Dragostea m-a dezamăgit”

Shakira îl atacă, din nou, pe Gerard Pique! Ce a spus artista la adresa fostului partener: „Dragostea m-a dezamăgit”

Tensiunile dintre Shakira și Gerard Pique continuă! Artista columbiană l-a atacat din nou pe fostul partener, după ce acesta a spus într-un interviu recent că se simte „fericit și privilegiat”.

Gallery

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după 12 ani de relație, în urma infidelității fostului fotbalist al Barcelonei. Acesta se află într-o relație cu Clara Chia, în vârstă de 25 de ani, tânăra cu care a și înșelat-o pe cântăreața columbiană.

De la separare, Pique a vorbit extrem de rar despre fosta parteneră care i-a dăruit doi copii: pe Milan, de 11 ani, și pe Sasha, de 9 ani.

Într-un interviu pentru CNN Spania, Gerard Pique a spus că se simte „fericit și privilegiat”, semn că lucrurile îi merg bine în relația cu Clara Chia.

Ulterior, Shakira a ținut să îi dea și un răspuns fostului partener, menționând că este pregătită să facă și mai multe albume, probabil tot despre momentul în care i-a fost infidel.

"Dragostea m-a dezamăgit. Este inevitabil, dar, pentru moment, mi-am pierdut încrederea în ceilalți. Procesul de vindecare este lung. Voi mai face câteva albume", a declarat Shakira într-un interviu pentru GQ Magazine.


Foto: Getty, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni