• PRO TV
  • Alma Boiangiu, o finalistă de la Vocea României va interpreta rolul Mariei Tănase. Tânăra va apărea în noul sezon al serialului documentar „Marcel Iureş prezintă Enigmele României”

Alma Boiangiu, o finalistă de la Vocea României va interpreta rolul Mariei Tănase. Tânăra va apărea în noul sezon al serialului documentar „Marcel Iureş prezintă Enigmele României”

Alma Boiangiu, o finalistă de la Vocea României va interpreta rolul Mariei Tănase. Tânăra va apărea în noul sezon al serialului documentar „Marcel Iureş prezintă Enigmele României”

La ediția din 2018 a emisiunii „Vocea României”, Alma Boiangiu a fost în echipa lui Tudor Chirilă. Concurenta a ajuns printre finaliști, alături de Bogdan Ioan (câștigătorul sezonului 8), Dora Gaitanovici și Mădălina Coca. Puțini știu că pe lângă muzică, Alma mai are o pasiune - actoria.

Gallery

​Alma o va interpreta pe Maria Tănase în noul sezon al documentarului „Marcel Iureş prezintă Enigmele României” de la History Channel, anunță paginademedia.ro

„Ca actriţă şi muzician, trăiesc un vis împlinit. Un rol atât de frumos şi complex nu vine de multe ori într-o viaţă, iar asta mă onorează”, a declarat Alma Boiangiu pentru sursa menționată.

Alma Boiangiu va putea fi văzută în cel de-al treilea episod, care va fi difuzat pe 5 noiembrie. Ultimul episod al sezonului doi are în centru iubirea interzisă a cântăreţei Maria Tănase.

„E aproape o muncă de detectiv să construieşti profilul unei persoane care a existat în carne şi oase, din piese de puzzle dispersate în biografii, înregistrări, interviuri, mărturii ale celor care au cunoscut-o. Am vizionat de nenumărate ori puţinele filmări rămase cu ea pentru a-i studia gesturile, postura şi m-a emoţionat teribil să ascult singurul interviu al ei care a supravieţuit până în zilele noastre”, a menționat Alma în interviu. 

„Promit că nu m-am apucat de fumat chiar dacă rolul o cere uneori, însă anunț cu multă emoție că diseară începe al doilea sezon “Enigmele României”, numai pe @historyromania”, a scris ieri Alma pe pagina sa de socializare. 

Alma are în prezent 23 de ani. Ea este absolventă de Conservator și UNATC. Mama, care a cântat în corul Song, condus de Ioan Luchian Mihalea, a stat mereu în preajma ei și a observat că are o ureche muzicală foarte bună. La vârsta de 5 ani, părinții i-au cumpărat un pian și a început să studieze acest instrument, care a pasionat-o încă de la început. În paralel cu pianul, a început și lecțiile de balet. 

La vârsta de 7 ani, a început să studieze chitara cu unul din cei mai buni profesori. Inițial, a fost o ambiție de-a ei să înceapă un al doilea instrument dar, în timp, a ajuns la niște performanțe deosebite − despre acest lucru vorbesc numeroasele premii obținute în România, dar și în străinătate (Spania, Austria, Germania, S.U.A.). În acest moment, este actriță colaboratoare la Teatrul Ion Creangă și pregătește un spectacol de teatru-circ la Circul Globus.

Alma-Nicole recunoaște însă că cea mai mare realizare din viața ei este participarea la ”Vocea României”, la care mama ei a convins-o să vină.

Sursă foto: Instagram/ Alma Boiangiu

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni