• PRO TV
  • Lucian Viziru, noi dezvăluiri din viața sa după ce s-a întors din Germania! Cu ce se ocupă acum: „Nu mi-a fost nici foarte greu, dar nici foarte ușor”

Lucian Viziru, noi dezvăluiri din viața sa după ce s-a întors din Germania! Cu ce se ocupă acum: „Nu mi-a fost nici foarte greu, dar nici foarte ușor”

Lucian Viziru, noi dezvăluiri din viața sa după ce s-a întors din Germania! Cu ce se ocupă acum: „Nu mi-a fost nici foarte greu, dar nici foarte ușor”

După ce a locuit ani buni în Germania, Lucian Viziru a decis să se întoarcă în România, aici unde și-a găsit imediat de lucru. Actorul a bifat o apariție într-un nou film românesc și se pare că are multe alte planuri de viitor!

Gallery

Lucian Viziru a fost plecat în Germania, cu familia sa, timp de șapte ani, acolo unde nu a profesat în domeniul artistic, el fiind antrenor de tenis. De curând, actorul s-a întors în România, unde era deja extrem de cunoscut pentru aparițiile sale în telenovele și nu numai.

Cu pași mărunți, Lucian Viziru începe să își croiască din nou drumul în actorie, o primă apariție a sa de când s-a întors în țară fiind chiar în serialul Clanul. Recent, acesta a mai apărut într-o producție românească care este la cinema.

„Este un rol foarte mic. Joc, spre surprinderea tuturor, un domn din Austria. Provocarea a fost să joc, pentru prima dată, într-o limbă străină, în limba germană. O vorbesc de mic. Am stat și 7 ani pe acolo, prin Germania, am lucrat. Nu mi-a fost nici foarte greu, dar nici foarte ușor rolul. A fost interesant”, a spus el pentru Cancan.

Acum, Lucian Viziru a dezvăluit că a început producția de filme și că așteaptă să vadă ce îi rezervă viitorul.

„Nimic, nu mai am treabă cu Germania. Am treabă aici, am început producția de filme și eu, ca mulți alții, și așteptăm să vedem ce iese”, a mai spus Lucian Viziru pentru sursa menționată mai sus.

Foto: Instagram, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni