• PRO TV
  • Anamaria Prodan, pusă la zid de Luca, fiul lui Reghecampf: „Să înceteze cu intrigile! Nu sunt fiul ei, nu mai accept nimic”

Anamaria Prodan, pusă la zid de Luca, fiul lui Reghecampf: „Să înceteze cu intrigile! Nu sunt fiul ei, nu mai accept nimic”

Anamaria Prodan, pusă la zid de Luca, fiul lui Reghecampf: „Să înceteze cu intrigile! Nu sunt fiul ei, nu mai accept nimic”

Recent, Anamaria Prodan a lansat un nou atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf, afirmând că antrenorul a fost filmat de către Luca, fiul lui cel mare, în timp ce o înșela pe impresară chiar în casa lor.

„Stau cu soțul meu în casă, cu copiii mei, primesc de la băiatul nostru cel mare, Luca, film cu acest gen de femei și doamna respectivă, în casa mea, în curtea mea, în patul meu, pe banii mei, ai familiei noastre, pe bărci. Totul filmat de Luca și dat nouă. După care Reghecampf vine, plânge, se tăvălește, să-l iertăm. Fac o grămadă de manevre, să nu apară pozele. Vai de vai, ce poze din Delta Dunării! Spun că e cu mine la grătar, tot să-l apăr, să-l ridic, să nu apară”, a spus Anamaria Prodan.

Declarațiile făcute de impresară au ajuns și la urechile lui Luca Reghecampf, care a afirmat că tot ce a spus Anamaria Prodan este o invenție și că el nu și-a filmat niciodată tatăl.

Mai mult decât atât, fiul lui Laurențiu Reghecampf afirmă că Anamaria Prodan nu este mama lui și că trebuie să înceteze cu denigrările din spațiul public.

Gallery

​„E timpul ca Anamaria Prodan să înceteze cu intrigile! Am tăcut până acum din respect față de tatăl meu, dar nu mai vreau să accept nimic. Nu sunt fiul Anamariei Prodan. Am o singură mamă, pe care o iubesc. Ca, de altfel, și pe tatăl meu. Anamaria trebuie să conștientizeze că îmi jignește mama de fiecare dată când se folosește de numele meu. Nu am filmat pe nimeni și nu am intervenit niciodată între tatăl meu și fosta lui soție. Consider că Anamaria trebuie să se oprească.

Nu intenționez să intru într-un schimb de replici cu ea, fiindcă o respect în continuare. Dar nu este acceptabil ca vreun părinte să se folosească de copiii lui pentru a-și purta războaiele. Eu am trei frați și îi iubesc în egală măsură. Și pe cei mai mici, dar și pe Bebe. De asemenea, tata ne iubește la fel și nu a făcut niciodată diferențe între noi. Le-a arătat iubire și fetelor Anamariei, dar nu a pretins vreodată că este tatăl lor. Pentru că tatăl lor este Tibi, cu care tatăl meu are o relație foarte bună. Se respectă unul pe celălalt”, a spus Luca Reghecampf pentru Cancan.

Apoi, fiul lui Laurențiu Reghecampf a spus că nu este normal ca Bebeto, băiatul pe care Anamaria Prodan și antrenorul îl au împreună, să fie folosit ca scut în procesul de divorț.

„Observ faptul că, în continuare, Anamaria ne folosește pe noi, copiii, ca pe un scut. Și în special pe Bebe, care suferă mult din această cauză. E vremea să fim lăsați în pace. Nu cer nimic Anamariei. N-am nevoie de nimic de la ea. Nu i-am cerut și nu îi cer bani. Nu i-am cerut și nu îi cer atenție. Îi cer doar să ne lase în pace. Eu am absolvit o facultate, m-am angajat, mă întrețin singur, îmi întrețin și familia mea. Am soție acasă și nu este normal ca Anamaria să mă folosească, să mă includă în discuțiile ei.

Cum nu este normal nici în cazul lui Bebe, care știu că a avut o relație specială cu tata înainte ca părinții lui să se despartă. Copiii nu trebuie să fie implicați. Ne afectează fiecare lucru și de aceea o rog public să nu ne mai amestece în problemele ei. Și, dacă mă iubește așa cum susține, ar trebui să nu-mi mai denigreze tatăl pentru că acest lucru mă doare”, a încheiat Luca Reghecampf.

foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni