• PRO TV
  • Horoscop zilnic 24 octombrie 2024. Taurii au nevoie de un suflu proaspăt în viața amoroasă, Gemenii nu trebuie să se lase ispitiți

Horoscop zilnic 24 octombrie 2024. Taurii au nevoie de un suflu proaspăt în viața amoroasă, Gemenii nu trebuie să se lase ispitiți

Horoscop zilnic 24 octombrie 2024. Taurii au nevoie de un suflu proaspăt în viața amoroasă, Gemenii nu trebuie să se lase ispitiți

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 24 octombrie 2024.

Berbec

Astăzi este posibil să ai o stare de iritabilitate, să reacționezi impulsiv, mai ales dacă resimți o teamă de natură financiară, în cazul în care ai de rezolvat anumite contexte financiare ce țin de investiții, datorii, credite, asigurări, plata unei vacanțe. Totuși, Marte, guvernatorul tău, formează un aspect armonios cu Uranus și susține găsirea unor soluții financiare bune.


Taur

Astăzi se anunță o zi dinamică în raport cu cei cu care intri în contact. S-ar putea să ai parte de constrângeri în relațiile profesionale și va trebui să ai grijă ce și cum comunici și mai ales la ton. S-ar putea să fii nemulțumit de un contract/colaborare. În planul relației de cuplu, ai nevoie de un suflu proaspăt, să faci o schimbare benefică în viața personală.

Gemeni

Astăzi este posibil să cheltui mai mulți bani decât ți-ai propus, așa că ai grijă și nu te lăsa ispitit de diverse oferte, de care-ți vei da seama că nu sunt tocmai oferte. La locul de muncă ai tendința de a fi nemulțumit, iar sarcinile profesionale le simți obositoare. Poate este momentul să faci lucrurile altfel, să te desprinzi de acele tipare, care nu aduc randament, ci doar îți consumă energia.

Rac

Astăzi, te preocupă situația financiară, iar oportunitățile pot veni prin intermediul grupului de prieteni. De asemenea, este o zi dinamică, pentru că Luna formează un aspect strâns cu Marte, planeta acțiunii, în zodia ta. Ești impulsionat să intervii într-un proiect pe termen lung, să găsești soluții, care să ducă spre creștere și progres.

Leu

Luna îți traversează semnul zodiacal în partea a doua a zilei și ai nevoie să te ocupi de tine și nevoile tale. Poți obține sprijin într-o problemă dintr-o direcție de unde nu te aștepți. Posibil să-ți dorești să lași în urmă o situație sau să împărtășești un secret, să recunoști o greșeală. Azi este momentul să te eliberezi de niște poveri care-ți apasă umerii.


Fecioară

Astăzi ești foarte entuziasmat de o idee, iar contextul astral în care Marte se armonizează cu Uranus, planeta imprevizibilului, te impulsionează și te inspiră să înveți lucruri noi, să explorezi, să împărtășești idei, să te conectezi cu persoane cu care ai aceleași idealuri. Se întrevăd și oportunități romantice.

Balanță

Posibil astăzi să-ți dorești să demarezi o acțiune și ești inspirat și de aspectul armonios, care se formează între Marte din casa carierei și Uranus din sfera financiară. În planul relațional, dacă ești la începutul unei relații, lucrurile se desfășoară natural și mai repede decât ți-ai imaginat.

Scorpion

Astăzi, pe de-o parte, ai un sentiment de satisfacție că ai reușit să rezolvi un context relațional, să fii pe aceeași lungime de undă cu partenerul. Ai nevoie să explorezi și să descoperi lucruri noi împreună cu acesta. Pe de altă parte, dacă ești singur, s-ar putea să ai parte de o întâlnire neobișnuită cu o persoană, care să-ți provoace o emoție puternică.

Săgetător

Contextul astral de astăzi, în care Marte, planeta acțiunii, intră în armonie cu Uranus, planeta imprevizibilului, îți aduce inspirație și intuiție într-un context profesional. De asemenea, în planul relațiilor sentimentale, pentru a avea rezultate este nevoie să acționezi.

Capricorn

Posibil astăzi să reușești să repari o relație personală sau profesională. Pentru că există un potențial puternic, datorită aspectului armonios dintre Marte, planeta acțiunii, și Uranus, planeta imprevizibilului, te conectezi mai ușor cu ceilalți. În planul relației, ai curaj să faci ceva nou, să-ți impresionezi partenerul.

Vărsător

Astăzi, abordezi într-un mod original tot ce vine spre tine. Ești inventiv și aspectul astral care se formează între Marte și Uranus, guvernatorul tău, te sprijină în planurile legate de casă, activități domestice și profesionale. De asemenea, dai o nouă direcție chestiunilor, care țin de îngrijire a sănătății și activităților muncii, privind eficientizarea timpului. O abordare neobișnuită poate rezolva o problemă.

Pești

Astăzi, te afli într-o formă bună de învățare și interacționare cu cei cu care intri în contact. De asemenea, planul sentimental, creativitatea și plăcerile sunt activate, ești inspirat și ai un magnetism aparte dacă vrei să cucerești pe cineva. A doua jumătate a zilei este foarte dinamică la locul de muncă, cu multe provocări.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni