• PRO TV
  • Gerard Pique a rupt tăcerea la doi ani de la despărțirea de Shakira: „Adevărul despre ce s-a întâmplat nu a fost spus aşa cum s-a întâmplat”

Gerard Pique a rupt tăcerea la doi ani de la despărțirea de Shakira: „Adevărul despre ce s-a întâmplat nu a fost spus aşa cum s-a întâmplat”

Gerard Pique a rupt tăcerea la doi ani de la despărțirea de Shakira: „Adevărul despre ce s-a întâmplat nu a fost spus aşa cum s-a întâmplat”

Gerard Pique a acuzat-o pe Shakira că nu a fost pe deplin sinceră în legătură cu despărțirea lor, într-un interviu rar acordat pe această temă. Artista l-a acuzat pe fostul fotbalist de infidelitate în iunie 2022 după 11 ani și doi copii împreună.

Gallery

​Shakira (47 de ani) a anunțat atunci că se desparte de fostul star al Barcelonei și l-a ironizat în mai multe melodii pe care le-a lansat după separare.

Acum, Pique (37 de ani) a declarat într-un interviu pentru CNN că este „foarte fericit” alături de partenera sa, Clara Chia Marti, tânăra care n-a scăpat nici ea de ironiile Shakirei.

„În cele din urmă, adevărul despre ce s-a întâmplat nu a fost spus așa cum s-a întâmplat. Eu nu pot controla acest lucru”, a declarat Pique, potrivit Daily Mail.

Cel mai bun lucru este că în sfârșit sunt înconjurat de cei dragi mie, de familia mea, de prietenii mei, de oamenii care te cunosc cu adevărat. Ei știu cum ești și ce faci, iar asta mă liniștește. Sunt foarte fericit, mă distrez de minune și mă simt privilegiat. Viața pe care am avut-o, fiind capabil să joc pentru clubul vieții mele timp de mai bine de douăzeci de ani, copii minunați, o familie incredibilă, prieteni de-o viață, cei de la școală pe care încă îi am”, a adăugat fostul fotbalist.

Pique și Shakira au împreună doi fii: Milan (11 ani) și Sasha (9 ani).

În 2022, publicația spaniolă El Periodico a relatat că cei doi locuiau separat de câteva săptămâni, după ce Pique a fost dat afară din casă de Shakira.

A existat o teorie conform căreia Shakira a descoperit că Pique i-a fost infidel după ce un borcan cu gem de căpșuni din casa lor fusese mâncat în timp ce ea era plecată. Shakira ar fi fost singura din casă care mânca gem de căpșuni.

În vara anului 2023, Pique s-ar fi mutat cu Clara Chia în casa pe care o împărțise cu Shakira când aceasta se mutase pentru prima dată la Barcelona. Fostul partener al Shakirei și-a oficializat relația cu Clara în mai 2023, când a postat o fotografie alături de tânără pe Instagram.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni