• PRO TV
  • Cine este Benjamin Townsend, presupusul iubit al lui Marilu Dobrescu. Iustin Petrescu este istorie pentru influenceriță

Cine este Benjamin Townsend, presupusul iubit al lui Marilu Dobrescu. Iustin Petrescu este istorie pentru influenceriță

Cine este Benjamin Townsend, presupusul iubit al lui Marilu Dobrescu. Iustin Petrescu este istorie pentru influenceriță

Marilu Dobrescu ar fi trecut peste despărțirea de Iustin Petrescu și ar avea un nou iubit. Noul partener al tinerei ar fi Benjamin Townsend, care locuiește în Australia, unde ea se află în vacanță în prezent.

Gallery

Cum s-a dat Marilu Dobrescu de gol că ar avea o idilă cu un bărbat care locuiește în Australia

După despărțirea de Iustin Petrescu, Marilu Dobrescu a decis să călătorească mai mult și să cunoască lumea în lung și-n lat. Recent, influencerița a plecat în Australia, o vacanță care avea să fie cu multe peripeții, însă, în final, să se lase cu o idilă.

Marilu Dobrescu ar avea un nou iubit, este vorba despre un tânăr care locuiește în Australia. Ceea ce i-a dat de gol a fost un schimb de comentarii din care reiese că ar forma un cuplu.

Benjamin Townsend a scris: „Da, te rog”, la o fotografie cu Marilu în lenjerie intimă. „Vin”, a fost răspunsul vloggeriței.

În plus, Marilu a publicat la Instagram Story o imagine cu un sendviș pe care Benjamin i l-a pregătit, alături de mesajul: Orice iese din mâinile lui e…”.

Marilu și Benjamin Townsend au filmat și două videoclipuri pentru conturile tânărului de Instagram și TikTok. Într-un videoclip gătesc sarmale împreună, iar în celălalt gătesc un preparat asiatic, Orange & Lime Wagyu Steak With Chimichurri.

Cine este Benjamin Townsend, presupusul iubit a lui Marilu Dobrescu

Benjamin Townsend, presupusul iubit al lui Marilu, este artist rap, compozitor și producător muzical, dar și creator de conținut online nișat pe zona culinară.

Se pare că Marilu Dobrescu vrea să fie mult mai discretă cu relația ei de acum încolo și nu mai vrea să expună totul în online.

Sursă foto: Instagram/ TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni