• PRO TV
  • David, un tânăr în vârstă de doar 25 de ani, a murit după ce s-a aruncat de la etaj! Ce mesaj de adio a lăsat, cu doar câteva minute înainte de a recurge la gestul necugetat

David, un tânăr în vârstă de doar 25 de ani, a murit după ce s-a aruncat de la etaj! Ce mesaj de adio a lăsat, cu doar câteva minute înainte de a recurge la gestul necugetat

David, un tânăr în vârstă de doar 25 de ani, a murit după ce s-a aruncat de la etaj! Ce mesaj de adio a lăsat, cu doar câteva minute înainte de a recurge la gestul necugetat

David este tânărul în vârstă de 25 de ani care a decis să își pună capăt zilelor, la scurt timp după ce s-a despărțit de iubita lui. Băiatul s-a aruncat în gol de la etajul blocului în care locuia în Cluj.

O tragedie fără margini a avut loc la Cluj, acolo unde David, un tânăr în vârstă de doar 25 de ani, a decis să își pună capăt zilelor, după ce s-a certat cu iubita lui. Băiatul care lucra ca agent de pază era cunoscut ca fiind ambițios, pozitiv și mai tot timpul zâmbitor.

„A fost doar la unele evenimente prezent, de aproximativ un an, ca agent de pază. Nu am știut să fi suferit de vreo boală, părea tot timpul zâmbitor, nu pot să spun că era o persoană  care discuta prea mult cu oamenii. Are și un frate care este încă la mine în firmă, dar nici de la fratele lui nu am auzit să fi avut vreo problemă. Relația lui cu noi a fost totdeauna normală, l-am văzut zâmbind. Nu prea se exterioriza, dar nici nu îl vedeam închis în el. N-am auzit să mai fi avut vreodată vreo altă tentativă de acest gen. De aceea, m-a șocat și pe mine  ceea ce s-a întâmplat. Mai demult vedeam că voia să progreseze, dar în ultimul timp nu am mai observat acest lucru”, a declarat pentru Știri de Cluj  Lucian Tudor Bot, administratorul firmei de pază la care lucra ocazional ca agent de pază David Gabriel.

Ce mesaj de adio a lăsat David, cu doar câteva clipe înainte de a-și pune capăt zilelor

Pe 21 octombrie, în jurul orei 15, David s-a aruncat în gol de la etajul blocului în care locuia în Cluj. Apropiații acestuia susțin că tânărul trecea printr-o despărțire dureroasă de iubita lui și că avea probleme mari cu jocurile de noroc. 
Deși la fața locului s-a deplasat de urgență o echipă de medici, aceștia nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața lui David. 
Mai mult decât atât, înainte de a recurge la gestul necugetat, David a postat pe rețelele de socializare un mesaj de adio:
„Aveți grijă de voi și de alegerile/deciziile luate! Fericire multă tuturor!”
După aflarea veștii, apropiații au rămas șocați: „Offf, drum lin printre îngeri om bun. Din păcate te-am văzut azi în locul în care erai căzut” „Drum lin printre îngeri dragul meu prieten”, „Dumnezeu să te odihnească în pace și să te ierte de alegerea făcută”, sunt câteva dintre mesajele celor care l-au cunoscut pe David.
Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni