• PRO TV
  • Ianis Hagi a împlinit 26 de ani! Mesajul emoționant postat de soția Elena: „Sunteți superbi! Aș da like infinit”

Ianis Hagi a împlinit 26 de ani! Mesajul emoționant postat de soția Elena: „Sunteți superbi! Aș da like infinit”

Ianis Hagi a împlinit 26 de ani! Mesajul emoționant postat de soția Elena: „Sunteți superbi! Aș da like infinit”

​Elena și Ianis Hagi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani. Cuplul s-a căsătorit civil în 2023, chiar în ziua de Crăciun, iar nunta au făcut-o în vara anului 2024, chiar în ziua finalei Campionatului European.

Gallery

Recent, fiul lui Gică Hagi a împlinit 26 de ani, iar Elena a profitat de ocazie și a postat mai multe imagini alături de jumătatea sa pe contul de Instagram. Galeria foto a fost însoțită și de o declarație de dragoste.

„Cel mai bun prieten, iubit, partener de viață. Și norocul de a le găsi pe toate într-o singură persoană. Avem doar o viață și sunt atât de recunoscătoare că te-am întâlnit în a mea. La mulți ani hubby”, a scris Elena pe contul de socializare.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de ELEℕA HAGI (@elennat)

Soția lui Hagi a postat imagini de la nuntă, de la cununia civilă, de pe stadion sau de la Paris, locul în care a fost cerută de soție. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

La mulți ani frumoși și sănătoși, Ianis! Sunteți superbi! Aș da like infinit”, a scris Vanessa, soția lui Denis Drăguș.

„E norocos să te aibă”, a fost mesajul Luminiței Popescu, mătușa lui Ianis Hagi și soția lui Gică Popescu.

„Să ne trăiască al nostru, Ianis de Constanța! Să fie sănătos și norocos! Toată România îl iubește și îl vrea în formă și motivat”, este un alt mesaj postat pe contul de socializare al Elenei. Printre cei care au reacționat la postare se numără și Kira Hagi, sora lui Ianis.

Ianis Hagi și Elena Tănăse formează un cuplu de câțiva ani, însă abia în anul 2021 au recunoscut oficial că sunt împreună. Cei doi duc o viață discretă și rareori apar la evenimente. Sunt la fel de discreți și când vine vorba de social media, însă Elena își mai surprinde urmăritorii cu imagini de la meciurile în care îl susține din tribune pe fotbalist.

Elena Tănase este din Constanța și face parte dintr-o familie aromână, cunoscută pe plan local, iar tatăl ei are mai multe afaceri în domeniul agriculturii și al construcțiilor. 

Fotografii: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni