• PRO TV
  • Bogdan de la Ploiești și-a pus fanii pe jar. O ține în brațe pe fosta iubită, Cristina Pucean, și se ține de mână cu Karmen: „Un nou început...”

Bogdan de la Ploiești și-a pus fanii pe jar. O ține în brațe pe fosta iubită, Cristina Pucean, și se ține de mână cu Karmen: „Un nou început...”

Bogdan de la Ploiești și-a pus fanii pe jar. O ține în brațe pe fosta iubită, Cristina Pucean, și se ține de mână cu Karmen: „Un nou început...”

Bogdan de la Ploiești se joacă cu mințile fanilor. În urmă cu o lună, artistul anunța despărțirea de Cristina Pucean, iar fanii îl „combinau” cu nimeni alta decât Karmen Minune, iată că interpretul de manele a stârnit, din nou, val de reacții.

Gallery

Bogdan de la Ploiești lovește din nou. Celebrul cântăreț și-a pus fanii pe jar cu cea mai recentă postare din online. Dacă în urmă cu o lună anunță că povestea de iubire dintre el și Cristina Pucean a ajuns la final, fără să dea detalii despre motivul care i-a adus în acest punct, acum Bogdan de la Ploiești a postat un clip video în care celebra dansatoare îl ține în brațe, însă asta nu e tot, în videoclip apare și Karmen Minune, cea cu care fanii l-au „combinat” recent pe artist.

În urmă cu câteva săptămâni, Karmen și celebrul manelist au lansat o piesă împreună. Fanii sunt de părere că cei doi se potrivesc și că i-ar vedea formând un cuplu.

Cristina Pucean sau Karmen Minune? Bogdan de la Ploiești a stârnit val de reacții în online

În ziua în care a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Cristina Pucean, Bogdan de la Ploiești spunea că el și dansatoarea au rămas prieteni și vor mai colabora împreună, ceea se pare că s-a și întâmplat.

Cristina Pucean apare într-un videoclip postat de manelist pe Instagram. Aceasta nu este sigura controversă, căci Bogdan de la Ploiești este ținut în brațe de fosta iubită, în timp ce pare că visează la Karmen, pe care, de altfel, o ține de mână. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS 

Cel mai probabil, manelistul urmează să lanseze o nouă piesă, însă este cert că și-a pus, din nou, fanii pe jar. Reacțiile din partea lor nu au întârziat să apară.

„La mișto, nu s-au despărțit el face doar de vizualizări/Deci eu mor, nu pot să cred cum au acceptat fetele să facă asta împreună/Aiurea rau de tot, parca sunteți copii de 10 ani/ Deja m-ați plictisit”, sunt doar câteva dintre comentariile de la postarea lui Bogdan de la Ploiești.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni