• PRO TV
  • Copilul de 13 ani care a dispărut în timpul unei excursii cu clasa, la munte, a fost găsit după șase ore de căutări. Ce a făcut în tot acest timp

Copilul de 13 ani care a dispărut în timpul unei excursii cu clasa, la munte, a fost găsit după șase ore de căutări. Ce a făcut în tot acest timp

Copilul de 13 ani care a dispărut în timpul unei excursii cu clasa, la munte, a fost găsit după șase ore de căutări. Ce a făcut în tot acest timp

Aproape 350 de persoane s-au mobilizat și au pornit în căutarea unui băiat de 13 ani, rătăcit în pădure în județul Mureș, la Sovata. După șase ore de căutări, minorul a fost găsit!

Un copil de 13 ani, care venise în excursie cu clasa la Sovata, s-a rătăcit în pădure, după ce ar fi abandonat jocul cu ceilalți copii pentru a se întoarce la pensiunea unde erau cazați. Fără să își dea seama, acesta a mers în sens opus și s-a rătăcit, dispariția acestuia fiind observată de către un cadru didactic.

După ce s-a dat alarma, mai mulți polițiști, jandarmi, salvamontiști, pompieri, vânători și pădurari au pornit în căutarea acestuia. De asemenea, au fost aduși și câini de urmă, drone și a fost dat un mesaj RO-Alert.

După șase ore de căutări, băiatul a fost găsit de către doi motocicliști, la aproape zece kilometri distanță de locul unde era cazat. Minorul era teafăr și nevătămat.

„Era foarte obosit și flămând, zicea că aici m-am plimbat. Ideea e că adică mergea mai departe nu știu dacă îl mai găseam, tot în sus mergea asta a fost foarte interesant că tot în sus mergea și nu în vale”, a spus Brio Laszlo, salvamont.

Salvatorii spun că minorul a avut mare noroc, căci în zonă umblă foarte multe animale sălbatice, iar temperaturile scad până la -2 grade noaptea.

Foto: Știrile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni