• PRO TV
  • Levent Sali, acuzat că și-ar fi bătut logodnica cu bestialitate. Prima reacție a actorului: „Am un video în care ea...”

Levent Sali, acuzat că și-ar fi bătut logodnica cu bestialitate. Prima reacție a actorului: „Am un video în care ea...”

Levent Sali, acuzat că și-ar fi bătut logodnica cu bestialitate. Prima reacție a actorului: „Am un video în care ea...”

Levent Sali este acuzat de logodnica sa, Dalia, că ar fi bătut-o până a ajuns la spital. Actorul din serialul „Pariu cu viața” a făcut primele declarații despre întreaga situație.

Gallery

Levent Sali este acuzat de violență domestică, chiar de viitoarea lui soție. Cei doi ar fi urmat să se căsătorească anul viitor, în luna august.
Celebrul actor din serialul „Pariu cu viața” a făcut primele declarații despre procesul care i-a fost intentat și despre ordinul de protecție pe care l-a cerut fosta lui parteneră.


A fost sau nu Levent Sali agresiv cu iubita lui

În urmă cu două zile, Dalia, partenera lui Levent Sali, publica pe o rețea de socializare imagini cu ea în care purta un guler cervical. Bruneta îi aduce acuzații grave actorului Levent Sali, precizând că a fost bătută cu bestialitate chiar de către cel care urma să îi devină soţ.

Mai mult, aceasta a intentat proces împotriva lui, solicitând și ordin de protecție împotriva fostului membru al trupei Lala Band, pentru acte de violență domestică.

După toate cele întâmplate, Levent Sali a făcut primele declarații și susține că acuzațiile care i se aduc sunt neadevărate. El susține că a fost vorba doar de o simplă ceartă în maşină, ca în orice relaţie.

„Nu pot să spun foarte multe lucruri pentru că este un proces intentat şi mă afectează tot ce zic. Mâine, la ora 13:00, am proces. Am nişte probe că nu am făcut aşa ceva. Vreau să arăt că nu sunt un nenorocit cum zice ea. Dintr-o ceartă în maşină, mă trezesc cu chestii de genul.

E logodnica mea, nu am crezut că se va întâmpla așa ceva. Adică te cerţi cu cineva şi… Am un video în care ea vorbeşte într-una şi nu mai are nimic la gât. Chestia aia de la gât este de la ei din casă, o cunosc. O să arăt că eu nu fac aşa ceva. Un om care e bătut aşa cum susține nu iese pe live să facă chestii de genul. La Constanţa a avut loc incidentul. Am primit şi nişte telefoane de ameninţări din partea familiei ei”, a mărturisit Levent Sali, pentru fanatik.ro.

Levent Sali și Dalia ar fi trebuit să se căsătorească anul viitor. Cei doi sunt împreună de un an și jumătate, relația lor a început în online, căci actorul era plecat în SUA în acea perioadă. Între ei există o diferenţă de vârstă de 12 ani, ea având doar 19 ani, pe când el are 31 ani.

„Nunta trebuia să fie la anul, în august. Nu este nimic plătit încă, doar rezervate. Având în vedere că soţia ta te dă la poliţie pentru o ceartă… Nu cred că urmăreşte nimic. Dacă ea şi-ar dori să îi dau ordin de restricţie, i-l dau cu mare drag. Am eu grijă de ea să nu se mai vadă cu mine. Ea are 19 ani, eu 31. Nu mă văzusem cu ea până când nu a făcut 18 ani, am vorbit numai pe internet pentru că eu eram plecat în State”, a mai declarat actorul.

Sursă foto: Instagram/ Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni