• PRO TV
  • Horoscop zilnic 23 octombrie 2024. Scorpionii au ocazia să-și îmbunătățească viața, Berbecii se vindecă în relația de cuplu

Horoscop zilnic 23 octombrie 2024. Scorpionii au ocazia să-și îmbunătățească viața, Berbecii se vindecă în relația de cuplu

Horoscop zilnic 23 octombrie 2024. Scorpionii au ocazia să-și îmbunătățească viața, Berbecii se vindecă în relația de cuplu

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 23 octombrie 2024.

Berbec

Cu Soarele în tranzit prin Scorpion, de astăzi, se activează sectorul intereselor financiare și al intimității. Urmează o perioadă în care te vei implica mai mult în relația intimă, dar și în administrarea banilor la comun sau a banilor proveniți din alte surse. De asemenea, este un moment bun să te vindeci, dacă ai trecut printr-o perioadă solicitantă în planul relațional.

Taur

Începând de astăzi, odată cu intrarea Soarelui în Scorpion, atenția ta se va îndrepta spre planul relațiilor și parteneriatelor profesionale. Cauți mai multă armonie și echilibru în relațiile tale și încerci să faci niște schimbări, astfel încât să îmbunătățești situația.

Gemeni

Cu Soarele în tranzit prin Scorpion, de astăzi, urmează câteva săptămâni, în care te implici mai mult în activitățile profesionale și acorzi mai multă atenție sănătății. De asemenea, îți dorești să-ți îmbunătățești starea, să fii într-o formă fizică mai bună și motivat să duci o viață sănătoasă.

Rac

Cu Soarele în tranzit prin Scorpion, vei pune accent pe exprimarea sentimentelor, creativitate, plăceri, aventuri romantice, relații bune cu copiii și persoanele dragi. Ai multă energie și o redirecționezi către activitățile care-ți fac plăcere. Sfera sentimentală se animă.

Leu

Cu Soarele în tranzit prin Scorpion, de astăzi, prin sectorul casei și vieții de familie, vei investi energie, în următoarea lună, în aceste domenii. Dorești să-ți îmbunătățești condițiile de locuit, dar și relațiile cu familia. S-ar putea să ai nevoie de mai multe interacțiuni cu familia pentru a te reconecta cu rădăcinile. De asemenea, ai nevoie de securitate emoțională și stabilitate.

Fecioară

Cu Soarele în tranzit, de astăzi, prin sectorul comunicării, învățării, informațiilor și negocierilor urmează o perioadă în care se intensifică comunicarea și interacționarea cu ceilalți, deplasările și negocierile. S-ar putea să cauți să înveți lucruri noi și de interes pentru tine. Totodată, este un moment bun să culegi informații și să împărtășești cu ceilalți ideile și opiniile tale.

Balanță

Soarele dinamizează, de astăzi, sectorul financiar, al banilor, valorilor și stimei de sine. Urmează o lună de zile în care te preocupă situația financiară. De asemenea, s-ar putea să-ți dai mai multă valoare și este un moment bun pentru un bilanț financiar, să-ți schimbi relația cu banii, să realizezi ce contează pentru tine cu adevărat.

Scorpion

Cu Soarele în tranzit prin zodia ta, de astăzi timp de o lună, vei avea energie și determinare. De asemenea, începe o nouă etapă și ai ocazia să-ți îmbunătățești viața, să te afirmi, să faci planuri pentru următorul an.

Săgetător

Cu tranzitul Soarelui, de astăzi, prin sectorul frământărilor interioare, introspecției și trecutului, urmează o lună în care ai parte de reechilibrare, reflecție, vindecare și ești invitat să-ți faci un bilanț, să închei o etapă. Bucură-te de o perioadă în care ai nevoie de izolare pentru a-ți pune ordine în viață și gânduri!

Capricorn

Soarele traversează de astăzi sectorul vieții sociale, a relațiilor de prietenie, planurile și proiectele de viitor. În următoarea lună socializezi mai mult, îți lărgești cercul de prieteni, te asociezi sau ești cooptat într-o echipă nouă. De asemenea, relațiile tale sociale se revigorează.

Vărsător

Cu Soarele în tranzit prin Scorpion, de astăzi, prin casa carierei și aspirațiilor profesionale, urmează o perioadă în care atenția ta se îndreaptă spre chestiuni profesionale. Ești interesat de imagine și reputație, afirmare și totodată, orientat spre proiecte noi profesionale.

Pești

Cu Soarele în tranzit prin zodia Scorpion, în sectorul idealurilor, filosofiei de viață, aspirațiilor, perfecționării profesionale, în următoarea lună ești invitat să privești din alte perspective viața. De asemenea, să-ți reamintești care sunt lucrurile care contează pentru tine, să experimentezi și explorezi orizonturi noi. S-ar putea să fii mai încrezător în planurile tale.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni