• PRO TV
  • Alexandra Duli și-a sărbătorit ziua de naștere în compania iubitului. Cine este bărbatul care i-a cucerit inima fostei concurente de la Survivor România

Alexandra Duli și-a sărbătorit ziua de naștere în compania iubitului. Cine este bărbatul care i-a cucerit inima fostei concurente de la Survivor România

Alexandra Duli și-a sărbătorit ziua de naștere în compania iubitului. Cine este bărbatul care i-a cucerit inima fostei concurente de la Survivor România

Alexandra Duli, fosta concurentă de la Survivor All Stars, se declară îndrăgostită. Recent, tânăra și-a sărbătorit ziua de naștere în compania celui care i-a cucerit inima.

Alexandra a postat mai multe fotografii de la un restaurant, unde și-a sărbătorit ziua de naștere. Ea a împlinit 26 de ani. „Sunt binecuvântată cu oamenii pe care mi i-a dăruit Dumnezeu. Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de ziua de naștere. Dragoste și energie pozitivă pentru voi toți”, a scris ea pe pagina de socializare. Alexandra și iubitul ei au fost fotografiați când se sărută. Acesta se numește Cristian Ciobanu. Conform profilului său de pe Linkedin, el se ocupă cu logistica aeroportuară în Anglia. 

 VEZI GALERIA FOTO

Gallery

​În secțiunea de comentarii apare mesajul lui : „Frumoasa mea”, iar Alexandra îi răspune simplu: „iubire”, adăugând și o inimă. 

După experiența de la Survivor România, Alexandra Duli s-a ales cu mii de fani în mediul online. Acum are peste 53.000 de urmăritori.

Când a participat la Survivor All Stars, Alexandra a dat de înțeles că îl place pe Zanni. 

„Da, mie mi-ar plăcea să am o relație cu Zanni, mie chiar îmi place de el. Îndrăgostită e prea departe să spunem cuvântul ăsta, îmi place de el, îmi plăcea și la Survivor când ne tachinam, dacă chiar mergem mai departe și totul e bine, nu aș spune nu la o relație cu Zanni”, declara ea

​În cadrul emisiunii La Măruță, Alexandra le-a răspuns unor fani, care întrebau de ce preferă să i se spună Duli, dacă numele ei real de familie este Mucea. 

Fosta concurentă de la Survivor România a explicat că „Duli” este numele de fată al mamei sale. Părinții ei au divorțat când ea avea 9 ani, iar față de mama ei simte o recunoștință profundă. 

„Nu a contribuit așa de mult să mă crească (nr. tatăl ei). La Survivor mi s-a dat oportunitatea să-mi pun numele Duli. Mama mi-a dat tot. E foarte greu pentru o mamă, să fii singură în Londra cu o fată de 9 ani. Îmi place mai mult să fiu cunoscută ca Alexandra Duli”, a menționat ea. 

Foto: Instagram/Alexandra Duli 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni