• PRO TV
  • Când va fi înmormântat Liam Payne și ce se întâmplă cu trupul său în următoarele săptămâni

Când va fi înmormântat Liam Payne și ce se întâmplă cu trupul său în următoarele săptămâni

Când va fi înmormântat Liam Payne și ce se întâmplă cu trupul său în următoarele săptămâni

După moartea tragică a lui Liam Payne, mulți fani se întreabă când și unde va avea loc înmormântarea regretatului artist. Presa străină scrie că funeraliile vor avea loc în Regatul Unit, țara natală a fostului membru One Direction. Familia îndurerată are însă de parcurs un proces complex pentru a aduce trupul neînsuflețit acasă pentru totdeauna.

Gallery

​Liam Payne a murit la 31 de ani după ce a căzut de la balconul unui hotel din Buenos Aires, Argentina.

Cântărețul care este tatăl lui Bear, un băiețel de 7 ani, a suferit răni fatale după ce a căzut de la etajul al treilea al hotelului CasaSur în 16 octombrie. 

Geoff Payne, tatăl artistului a zburat zilele trecute în Argentina pentru a identifica oficial trupul fiului său și pentru a se ocupa de repatrierea acestuia, scrie Mirror.

Când va fi înmormântat Liam Payne

Potrivit sursei menționate mai sus, trupul lui Liam Payne va rămâne în Argentina aproximativ 15 zile, în timp ce autoritățile așteaptă rezultatele testelor toxicologice.

Odată ce ancheta se va încheia, rămășițele lui Liam vor fi predate familiei sale și repatriate în Anglia. Se anticipează că înmormântarea ar putea avea loc la începutul lunii viitoare, după ce trupul său se va întoarce în Regatul Unit. Liam Payne era din Wolverhampton, unde probabil vor avea loc funeraliile sale.

Potrivit rapoartelor, Liam avea în organism mai multe droguri, inclusiv cocaină crack și metamfetamină, atunci când a căzut. Procurorii au sugerat, de asemenea, că artistul ar fi putut avea o cădere nervoasă indusă de abuzul de substanțe în jurul momentului căderii sale, deoarece ar fi fost agresiv în hotel.

CITEȘTE ȘI:

​Fanii One Direction au fost devastați de moartea tragică a lui Liam Payne și au organizat mai priveghiuri și comemorări în diferite orașe ale lumii.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni