• PRO TV
  • Jador a făcut show în plină stradă! A cântat și a primit banii de la trecători. Imagini virale cu celebrul cântăreț

Jador a făcut show în plină stradă! A cântat și a primit banii de la trecători. Imagini virale cu celebrul cântăreț

Jador a făcut show în plină stradă! A cântat și a primit banii de la trecători. Imagini virale cu celebrul cântăreț

Jador a făcut senzație în plină stradă. Artistul a cântat la chitară și a primit bani din partea trecătorilor. Videoclipul cu tânărul cântăreț a ajuns viral.

Gallery

Jador se numără printre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Chiar dacă se bucură de succes pe plan profesional și este invitat să cânte la o mulțime de eveniment, asta nu l-a împiedicat să iasă din zona de confort. Artistul a fost filmat în timp ce cânta la chitară, în plină stradă, iar oamenii, impresionați de gestul lui, s-au oprit să îi ofere donații.

Jador, filmat în timp ce cânta în plină stradă

Nimeni nu se aștepta să îl vadă pe Jador într-o asemenea ipostază. Artistul a susținut un concert în aer liber, pe trotuar, nu într-o locație de lux, așa cum era obișnuit. A luat chitară și a început să cânte în plină stradă.

Jador nu a fost singur, ci a fost acompaniat de un alt artist. Cei doi au făcut senzație în plină stradă, iar trecătorii s-au oprit să le ofere bani. Husa chitării s-a umplut rapid de bancnote, ceea ce a stârnit zâmbete din partea artistului. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS 

Mai mult, trecătorii au profitat de ipostaza în care se afla artistul, l-au filmat și i-au făcut poze. Filmarea cu Jador a ajuns virală pe internet, potrivit cancan.ro.

Sursă foto: Instagram/ Captură video

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni