• PRO TV
  • Noi probleme pentru P. Diddy! Acuzat de o tânără că a agresat-o când avea doar 13 ani: O vedetă feminină s-ar fi uitat la întreaga scenă

Noi probleme pentru P. Diddy! Acuzat de o tânără că a agresat-o când avea doar 13 ani: O vedetă feminină s-ar fi uitat la întreaga scenă

Noi probleme pentru P. Diddy! Acuzat de o tânără că a agresat-o când avea doar 13 ani: O vedetă feminină s-ar fi uitat la întreaga scenă

Sean Combs pare că nu mai scapă de problemele care vin ca o rafală asupra lui în ultima perioadă.

Cunoscut publicului din întreaga lume drept P. Diddy sau Puff Daddy, artistul care în curând va împlini 55 de ani se află în arest după ce 120 de persoane au depus plângere împotriva lui, pe motiv că au fost agresate sexual și drogate în timpul unor petreceri organizate de Sean Combs.

Chiar dacă a negat toate acuzațiile care i se aduc, afirmând că nu a agresat niciodată sexual pe nimeni, fie adult sau minor, bărbat sau femeie, P. Diddy rămâne în arest, iar împotriva lui au apărut noi probe.

Potrivit presei din SUA, artistul este acuzat de încă șase persoane că le-ar fi drogat și agresat în timpul unor petreceri care au avut loc în anii 2000, 2004 și 2014!

Una dintre victime a dezvăluit că a fost agresată la o petrecere din Las Vegas, în timp ce altă femeie afirmă că a avut probleme după o ședință foto.

O altă victimă a spus că a ajuns la petrecerea lui P. Diddy în anul 2000, după MTV VMA. La party i s-a dat să bea o băutură amară, după care a început să se simtă amețită și s-a dus într-un dormitor gol, pentru a se întinde, în speranța că își va reveni.

Chiar dacă avea doar 13 ani la acea vreme, tânăra a fost primită la petrecere, iar după ea în cameră ar fi intrat Sean Combs alături de încă un bărbat și de o vedetă feminină a cărei identitate nu a fost făcută încă publică.

În timp ce vedeta feminină privea, tânăra a fost agresată, pe rând, de P. Diddy și de celălalat bărbat, după care a fost lăsată să plece din casă. Speriată, tânăra a fugit de la petrecere și a ajuns într-o benzinărie de unde și-a sunat tatăl să o ia și să o ducă acasă.

foto: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni