• PRO TV
  • „Povestea sufletului meu”: Andreea Bălan și-a surprins fanii cu un concert memorabil SOLD OUT, plin de emoție la Sala Palatului. Artista a urcat pe scenă alături de fiicele sale

„Povestea sufletului meu”: Andreea Bălan și-a surprins fanii cu un concert memorabil SOLD OUT, plin de emoție la Sala Palatului. Artista a urcat pe scenă alături de fiicele sale

„Povestea sufletului meu”: Andreea Bălan și-a surprins fanii cu un concert memorabil SOLD OUT, plin de emoție la Sala Palatului. Artista a urcat pe scenă alături de fiicele sale

Data de 16 octombrie a fost una foarte importantă pentru Andreea Bălan. Artista a susținut cel mai mare concert de până acum, un show SOLD OUT ce a dezvăluit publicului povestea sa la Sala Palatului.

Gallery

​Concertul construit ca un musical plin de emoție a reușit să aducă împreună mii de fani într-o seară de neuitat. Cu un show spectaculos ce a dezvăluit prin muzică, dans, costumații inedite și imagini emoționante cele mai importante etape din viața artistei, Andreea Bălan a demonstrat încă o dată că este una dintre cele mai iubite artiste din România.

​Evenimentul susținut de artista a fost construit în 9 capitole prezentate cronologic, călătoria începând cu un moment live susținut de două tinere talente, Sabrina și Antonia, care s-au pus în pielea fetițelor Andre și au interpretat cele mai iubite hituri ale renumitei trupe. „Povestea sufletului meu" a inclus o producție multimedia impresionantă, însoțită de efecte vizuale și coregrafii impecabile, cu peste 200 de costume special croite și zeci de dansatori. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Publicul a fost purtat prin călătoria sufletească a Andreei, dezvăluind fiecare moment esențial al vieții artistei, de la hiturile care au consacrat-o începând cu anul 2002, până la cele mai recente piese, într-o atmosferă plină de energie și emoție.

„Sunt foarte fericită că mi-am îndeplinit cel mai mare vis din cariera mea. Odată cu acest concert mi-am povestit viața, mi-am deschis sufletul în cel mai vulnerabil mod publicului și mi-am găsit vindecarea și liniștea sufletească. Acum cu adevărat simt că am cel mai bun show din România”, mărturisește artista.

Momentele speciale nu au lipsit, iar printre invitații artistei s-au numărat și JO, Aurelian Temișan, MIRA, Iuliana Beregoi, Liviu Teodorescu și Săndel Bălan, alături de care Andreea a cântat cele mai iubite melodii.

Odată cu acest spectacol complet, Andreea Bălan a cântat în premieră piese precum „O lume minunată”, „Copilărie”, „O viață și un minut”, „SuperÎndrăgostiți (Remix)”, „Ploaie de vară”, „Acum”, „Băieți cu inima în blugi (feat What's UP)”, „Cu inima ta”, „SuperÎndragostiți”, dar și super hituri precum „Te joci cu mine”, „Liberă din nou”, „Prinde-mă, Aprinde-mă”, „Trippin”, „Like a bunny”, „Ooops Eroare”, „Aparențe”, „Evadez”, „Iubi/Paradis”, „Baila/Zizi”, „Baby get up and dance”, ce se regăsesc pe cel mai nou album al artistei. Disponibil pe toate platformele digitale și lansat sub egida Cat Music, albumul „O lume minunată" reprezintă un omagiu adus copilăriei, aducând în prim-plan bucuria, inocența și energia vibrantă care ne însoțesc încă din primii ani de viață.

​Recunoscută pentru hiturile sale care au definit generații, cât și pentru prezența sa vibrantă pe scenă, Andreea Bălan continuă să fie un simbol al divertismentului și al evoluției muzicale. De la începuturile sale în trupa Andre, până la cariera solo de succes, Andreea a rămas un nume de referință în muzica pop din România. Pentru artistă, anul viitor va începe în mare forță cu un mega turneu ce va reda show-ul grandios susținut luna aceasta la Sala Palatului.

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni