• PRO TV
  • Maria Georgiana, „Regina OnlyFans”, a anunțat sexul copilului. Tânăra urmează să nască peste câteva luni: „Am zis eu că e...”

Maria Georgiana, „Regina OnlyFans”, a anunțat sexul copilului. Tânăra urmează să nască peste câteva luni: „Am zis eu că e...”

Maria Georgiana, „Regina OnlyFans”, a anunțat sexul copilului. Tânăra urmează să nască peste câteva luni: „Am zis eu că e...”

Maria Georgiana, cunoscută pentru activitatea pe platforma destinată adulților-OnlyFans, a anunțat sexul bebelușului.

Gallery

Regina OnlyFans este însărcinată pentru prima dată. Tânăra de 24 de ani și-a luat urmăritorii de pe TikTok prin surprindere cu vestea că urmează să devină mamă. Acum, Maria Georgiana a anunțat sexul copilului.

Tânăra din Iași a devenit cunoscută în mediul online după ce a recunoscut, public, sumele uriașe pe care le-a câștigat din activitatea ei pe platforma destinată adulților.

Modul în care Maria Georgiana a anunțat sexul bebelușului

În luna iulie, Maria Georgiana și-a surprins fanii de TikTok cu un videoclip prin care anunța că este însărcinată. Vestea că urmează să devină mamă pentru prima dată a stârnit val de reacții din partea internauților, curioși să afle cine este tată copilului.

„Felicitări sarcină ușoară! Cu cine ești însărcinată?/Care e tatăl?/ Sarcina usoara/ Felicitari, viitoare mămică! Bun venit în “clubul mămicilor”!Sarcină ușoară îți doresc/ Eram sigură!! Felicitări, sarcină ușoară”, sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit tânăra la postare.

Recent, viitoarea mămică a împărtășit cu internauții sexul bebelușului. În cadrul unui clip video postat pe TikTok, tânăra a dat vestea cea mare. VEZI CE SEX ARE BEBELUȘUL ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

„Te iubesc infinit”, a scris Maria Georgiana în descrierea clipului video.

Reacțiile din partea internauților nu au întârziat să apară:

„Se pare ca aveai nevoie de cineva care să te iubească cu adevărat!/Felicitări, sa fiti impliniti si sa va aduca doar fericire/ Sarcină ușoară. Dumnezeu să vă binecuvinteze viețile/ Sarcină ușoară! Și un bebe sănătos/ Am zis băiat înainte de finalul videoului. Să ai o sarcină ușoară și o naștere la fel de ușoară”

@mariia.georgiana

Te iubesc infinit ❤️ !!!

♬ sunet original - Maria Georgiana

Sursă foto: TikTok/ Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni