• PRO TV
  • Ies la iveală noi detalii despre uciderea Elodiei Ghinescu? Fostul polițist Cristian Cioacă își lansează cartea: „E ca un jurnal”

Ies la iveală noi detalii despre uciderea Elodiei Ghinescu? Fostul polițist Cristian Cioacă își lansează cartea: „E ca un jurnal”

Ies la iveală noi detalii despre uciderea Elodiei Ghinescu? Fostul polițist Cristian Cioacă își lansează cartea: „E ca un jurnal”

În urmă cu aproximativ 17 ani, întreaga țară afla despre dispariția Elodiei Ghinescu, o avocată care locuia în Brașov și era căsătorită cu polițistul Cristian Cioacă.

După ce femeia a dispărut fără urmă și nu a fost găsită nici până în ziua de astăzi, autoritățile au început o anchetă, iar cel găsit vinovat pentru dispariția Elodiei Ghinescu a fost chiar soțul ei.

Cristian Cioacă a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare pentru uciderea soției lui, chiar dacă nu a fost găsit niciodată cadavrul femeii.

La mijlocul anului 2023, fostul polițist a fost eliberat din închisoare și s-a aflat că ar fi început să lucreze ca șofer de TIR. Acum, la mai bine de un an de când este în libertate, Cristian Cioacă se pregătește să-și lanseze propria carte, pe care a scris-o când se afla în spatele gratiilor.

Într-un interviu pentru Fanatik, Florica, mama lui Cristian Cioacă, a dezvăluit că bărbatul caută în prezent editură pentru cartea lui.

„Băiatul meu vrea să publice o carte pe care a scris-o în închisoare, e despre ce a trăit el în tot această perioadă. E ca un fel de jurnal, în prezent își caută o editură care să i-o publice, eu cred că lumea ar fi interesată să afle punctul de vedere al lui Cristian Cioacă”, a spus Florica Cioacă.

Mama lui Cristian Cioacă a precizat că este foarte posibil ca anul viitor să fie lansată cartea.

„Și eu, ca mamă, am făcut pușcărie în acești zece ani pe care el i-a petrecut la închisoare. Atât de mult am suferit din cauza faptului că el a stat acolo nevinovat. Sufletul meu s-a mai liniștit deoarece în fiecare seară citesc cărți religioase. Dumnezeu este mare și are grijă de noi, am încredere că adevărul va ieși până la urmă la iveală”, a mai spus pentru sursa citată mama lui Cristian Cioacă.

foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni