• PRO TV
  • Anamaria Prodan i-a cumpărat fiice sale o mașină de lux. Sarah Prodan s-a lăudat cu bijuteria pe patru roți: „Mulțumesc!”

Anamaria Prodan i-a cumpărat fiice sale o mașină de lux. Sarah Prodan s-a lăudat cu bijuteria pe patru roți: „Mulțumesc!”

Anamaria Prodan i-a cumpărat fiice sale o mașină de lux. Sarah Prodan s-a lăudat cu bijuteria pe patru roți: „Mulțumesc!”

Anamaria Prodan știe să facă surprize, iar fiica ei, Sarah Prodan, a primit cadou un bolid de lux. Nu s-a putut abține și, entuziasmată din cale afară, a prezentat bijuteria pe patru roți celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Gallery

Sarah Prodan are parte de o viață la care mulți visează, iar Anamaria Prodan știe cum să o facă fericită. Impresara a scos din buzunar zeci de mii de euro, pentru a-i face acesteia un cadou de proporții.

Anamaria Prodan a cumpărat o mașină cadou pentru Sarah

În urmă cu ceva timp, Sarah Prodan a declarat că una dintre pasiunile sale este reprezentată de mașinile puternice, al căror preț nu este pentru oricine. Anamaria Prodan știe foarte bine acest lucru, motiv pentru care, recent, i-a cumpărat un Porsche, pentru care a trebuit să scoată din buzunar o sumă deloc mică.

Fără nicio ocazie, Anamaria Prodan a decis să îi cumpere fiicei sale o mașină care costă cât un apartament. Noua mașină a Sarei începe de la prețul de 70.000 de euro, însă dotările alese îi cresc prețul considerabil (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Citește și:

​Femeia de afaceri nu se uită niciodată la bani când vine vorba de copiii ei și, pe lângă banii pe care i-a investit în educația acestora, îi surprinde cu cadouri care mai de care mai scumpe.

Sarah Prodan a fost implicată într-un accident rutier

În ziua în care a împlinit 18 ani, Sarah Prodan a primit cadou o mașină în valoare de 80.000 de euro. După ceva timp, aceasta a fost implicată într-un accident rutier destul de grav, în urma căruia, autoturismul a fost distrus.

Citește și:

„Da, chiar îmi plac mașinile! Am făcut un accident destul de grav. Aș investi în mașini, dar, aici, pot să îi dau puțin credit mamei. Mama  epuțin mai panicată. Crede că e prea rapidă pentru mine (n.r. mașina visurilor ei)”, a spus Anamaria Prodan, conform unui site sportiv.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni