• PRO TV
  • Angelina Jolie a șocat pe toată lumea la ultima sa apariție. Fanii, îngrijorați pentru starea ei de sănătate: "Doamne, ce se întâmplă cu venele ei?"

Angelina Jolie a șocat pe toată lumea la ultima sa apariție. Fanii, îngrijorați pentru starea ei de sănătate: "Doamne, ce se întâmplă cu venele ei?"

Angelina Jolie a șocat pe toată lumea la ultima sa apariție. Fanii, îngrijorați pentru starea ei de sănătate: "Doamne, ce se întâmplă cu venele ei?"

Imaginile surprinzătoare cu Angelina Jolie continuă să stârnească controverse pe platformele de socializare, unde utilizatorii pun întrebări despre starea ei de sănătate.

Gallery

​„Ce se întâmplă cu venele ei?” sau „Dacă aș fi asistentă, aș sări să-i recoltez sânge!” sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Actrița, în vârstă de 49 de ani, a fost văzută pe covorul roșu la premiera filmului „Maria” în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Veneția, iar imaginea ei a generat discuții intense.

În timp ce alegerea sa vestimentară a fost apreciată, mulți s-au arătat îngrijorați de aspectul brațelor sale cu vene foarte  proeminente. Comentariile au variat de la „Ce se întâmplă cu brațele ei?” la „De ce sunt atât de vizibile venele acestea?”

"O, Doamne, nu arată prea bine. Venele ei sunt atât de evidente! E totul în regulă?”. De asemenea, fanii s-au gândit chiar și la o posibilă anorexie. O altă reacție a unui fan sublinia că, la vârsta de 49 de ani, Jolie arată mult mai în vârstă din cauza aspectului brațelor sale.

Cauzele venelor proeminente pot fi variate, incluzând o grăsime corporală scăzută, probleme de sănătate sau îmbătrânirea naturală. Totuși, o teorie amuzantă a circulat în rândul fanilor, care au sugerat că venele proeminente ale actriței ar putea să o facă „donatoarea perfectă de sânge.” O fană a comentat: „Dacă aș fi asistentă, aș fi tentată să-i recoltez sânge.”

Într-un interviu din 2013, Angelina a dezvăluit că a suferit o dublă mastectomie preventivă, după ce a aflat că poartă gena BRCA1, asociată cu un risc crescut de cancer de sân și ovarian. Aceasta a fost influențată de moartea mamei sale din cauza cancerului de sân în 2007.

​Sursa foto: Getty Images/Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni