• PRO TV
  • Babs este în doliu. Fosta iubită a lui Dorian Popa își strigă durerea în mediul online: „Mult prea devreme”

Babs este în doliu. Fosta iubită a lui Dorian Popa își strigă durerea în mediul online: „Mult prea devreme”

Babs este în doliu. Fosta iubită a lui Dorian Popa își strigă durerea în mediul online: „Mult prea devreme”

Babs nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale, deoarece o persoană dragă acesteia a murit. Fosta iubită a lui Dorian Popa a dat vestea tristă pe rețelele de socializare, unde a primit foarte multe mesaje de susținere.

 

Gallery

Babs este în doliu, la scurt timp după ce a aflat că Dorian Popa este într-o nouă relație. Aceasta nu a oferit prea multe detalii despre cea care s-a stins din viață.

Babs este în doliu

Zilele trecute, Babs a postat, pe contul său de Instagram, o fotografie, alături de cuvintele: „Odihnește-te în pace! Mult prea devreme”. Aceasta nu a spus cine este persoana respectivă, însă, luând în calcul cât este de afectată, cel mai probabil, a fost o persoană de care era extrem de apropiată.

Fosta iubită a lui Dorian Popa s-a remarcat, de-a lungul timpului, și prin discreția de care dă dovadă, recunoscând că alege să țină departe de ochii celor curioși aspectele personale ale vieții sale.

Deși nu a spus ce legătură exista între ea și cea care a decedat, Babs a primit o mulțime de mesaje de încurajare, din partea celor care o susțin necondiționat.

Cum a reacționat Babs, când a aflat că Dorian Popa are o nouă iubită

În urmă cu doar câteva zile, Dorian Popa a fost surprins în compania unei tinere misterioase, într-un restaurant de tip fast-food. Acesta a recunoscut că are o nouă relație, însă a refuzat să ofere orice fel de informație despre persoana respectivă.

Contactată pentru a i se afla părerea, Babs a declarat că se bucură pentru acesta, deoarece și-a refăcut viața, subliniind că nu au rămas în relații de prietenie, deoarece au fost împreună 11 ani.

„Foarte frumos, foarte bine! Mă bucur pentru el, ce pot să zic?! Noi nu am rămas prieteni, că doi oameni, care au fost atâta timp împreună, nu pot fi neapărat prieteni, dar suntem într-o relație ok. Eu chiar mă bucur pentru el, foarte frumos. Nu mai e treaba mea. A trecut, deja, foarte mult timp”, a declarat fosta iubită a lui Dorian Popa, conform Spynews.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni