• PRO TV
  • Transilvanin Ninja cucerește deja publicul din România. Două săli sold-out, în primele două ore de presale

Transilvanin Ninja cucerește deja publicul din România. Două săli sold-out, în primele două ore de presale

Transilvanin Ninja cucerește deja publicul din România. Două săli sold-out, în primele două ore de presale

Cu două săli soul-out în primele două ore de presale, Transilvanian Ninja este cu siguranță una dintre cele mai așteptate comedii românești ale acestei toamne.

Actorul Alin Panc și colegul său, Vărul Săndel, ne-au pregătit o nouă producție plină de umor și acțiune, intitulată „Transilvanian Ninja”. Comedia va avea premiera pe 6 decembrie și promite să fie un succes, având o distribuție de excepție și în care Puya debutează ca actor.
Pentru prima dată, Alin Panc a investit în jur de 500.000 de euro într-o comedie, despre care este convins că va rămâne în memoria publicului mult timp. „Transilvanian Ninja” este prima comedie românească ce combină karate și umor, cu scene de acțiune inedite și o poveste care aduce în prim-plan dorința fiecăruia de a deveni supererou.
„Filmul este prima comedie cu karate românească ce conține scene fun de acțiune, o comedie ce tratează dorința fiecăruia dintre noi de a deveni justițiar sau supererou. Cu filmul ăsta arătăm cum există și la noi supereroi și pe care îi tratăm într-un mod fun. În „Transilvanian Ninja” mai arătăm cum poți să îți îndeplinești visele la orice vârstă,” spune Alin Panc despre proiectul său.
Printre vedetele din distribuție se numără Cornel Palade, Sandu Lungu, Natalia Mateuț, Diana Sar, Diana Matei și mulți alții.
Detalii și bilete pot fi achizionate la prețul de 20 de lei de aici: https://www.cine-max.ro/evenimente/akcia/transilvanian-ninja

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni