• PRO TV
  • Ileana Lazariuc, imagine rară cu fiul său cel mare. Cât de mare a crescut Alexandru, fanii au crezut că este fratele ei

Ileana Lazariuc, imagine rară cu fiul său cel mare. Cât de mare a crescut Alexandru, fanii au crezut că este fratele ei

Ileana Lazariuc, imagine rară cu fiul său cel mare. Cât de mare a crescut Alexandru, fanii au crezut că este fratele ei

Ileana Lazariuc a atras atenția tuturor cu cea mai recentă postare de pe Instagram, în care apare alături de fiul ei cel mare, Alexandru Țiriac, din căsnicia cu Alexandru Ion Țiriac.

Ileana Lazariuc a ales să se retragă din viața publică, mutându-se în Dubai împreună cu cei doi copii, Alexandru (16 ani) și Nicholas (15 ani).

În fotografia emoționantă pe care a distribuit-o, Ileana Lazariuc a subliniat cât de mult a crescut Alexandru și a lăsat să se înțeleagă că cei doi s-au reunit după o perioadă de separare.

„Reunită cu unul dintre cei mai importanți bărbați din viața mea ,” a scris ea în descrierea imaginii, care a atras imediat reacții entuziaste din partea fanilor.

Comentariile nu au întârziat să apară: „Este fratele tău sau cine???”, „Zici că sunteți frați Superbi!”, și „Ce mare și frumos e Alex! Ce repede trece timpul! ”.

Ileana și Alexandru Ion Țiriac au avut o relație de 17 ani, dar au divorțat în secret în 2017, informația fiind dezvăluită abia doi ani mai târziu.

Deși nu mai sunt căsătoriți, cei doi au rămas în relații bune. În octombrie 2019, s-a confirmat că s-au despărțit, iar de atunci au fost foarte discreți în privința aparițiilor publice.

Foto: Instagram 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni