• PRO TV
  • Cine ar fi vinovat pentru moartea lui Liam Payne. Familia artistului face acuzații grave: "Nu s-a sinucis"

Cine ar fi vinovat pentru moartea lui Liam Payne. Familia artistului face acuzații grave: "Nu s-a sinucis"

Cine ar fi vinovat pentru moartea lui Liam Payne. Familia artistului face acuzații grave: "Nu s-a sinucis"

Liam Payne ar fi putut fi salvat, conform surselor apropiate familiei sale, și nu și-ar fi luat singur viața.

Gallery

​Familia și prietenii artistului susțin ferm că nu a fost vorba de sinucidere, iar anumite persoane ar fi responsabile pentru moartea sa.

Dupa decesul lui Payne, speculațiile continuă cu privire la cauzele acestui eveniment tragic. Surse apropiate familiei fostului membru One Direction au afirmat că artistul ar fi putut fi salvat dacă reacția celor prezenți ar fi fost mai rapidă.

Cântărețul în vârstă de 31 de ani a ajuns în Argentina pe 30 septembrie împreună cu iubita sa, Kate, și prietenul Roger Nores. Scopul vizitei era să îl însoțească pe prietenul său, Niall Horan, la concertele din Buenos Aires și să își reînnoiască pașaportul american.

Cine ar fi responsabil pentru moartea lui Liam Payne?

După ce poliția a descoperit droguri în camera de hotel a lui Payne, au apărut speculații despre cine i-ar fi furnizat aceste substanțe. Surse afirmă că Payne nu avea bani și conturile sale erau blocate. De asemenea, nu există înregistrări care să arate că a părăsit hotelul timp de trei zile. În rapoartele poliției s-a menționat că un angajat al hotelului i-ar fi furnizat drogurile. Surse neoficiale indică faptul că hotelul a concediat deja o persoană din echipă.

„De unde a obținut Liam drogurile când nu avea bani?” – a întrebat o sursă apropiată familiei sale.

Unul dintre drogurile găsite în cameră era cristal, un halucinogen puternic care ar fi putut provoca leșinul artistului.

O altă vină atribuită de familia lui Payne este asupra personalului hotelului CasaSur și a celor prezenți care au întârziat apelarea unei ambulanțe.

„Dacă cineva ar fi sunat la ambulanță când s-a prăbușit în holul hotelului, în loc să îl ducă în cameră și să-l lase singur într-o stare psihotică, ar fi fost încă printre noi”, a spus sursa.

Ce planuri avea Liam Payne în Argentina?

Payne a fost nevoit să își prelungească șederea în Argentina din cauza întârzierilor legate de reînnoirea pașaportului său, autoritățile cerându-i să efectueze teste medicale din cauza istoricului său de dependențe. Luni, 14 octombrie, Payne s-a cazat la hotelul CasaSur, în ziua în care iubita sa trebuia să plece înapoi în Statele Unite.

Totul era planificat ca Liam să plece din Argentina vineri, după ce testele medicale ar fi trebuit să iasă pentru a-și putea ridica pașaportul. 

„Liam nu trebuia să moară. Liam nu a vrut să moară. Ne-a promis tuturor că nu va comite sinucidere. Aștepta cu nerăbdare viitorul.” – a spus sursa.

Foto: Instagram, Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni