• PRO TV
  • Cu chipul transfigurat de durere, iubita lui Liam Payne a apărut pentru prima oară în public după moartea artistului! Unde au surprins-o paparazzii pe Kate Cassidy

Cu chipul transfigurat de durere, iubita lui Liam Payne a apărut pentru prima oară în public după moartea artistului! Unde au surprins-o paparazzii pe Kate Cassidy

Cu chipul transfigurat de durere, iubita lui Liam Payne a apărut pentru prima oară în public după moartea artistului! Unde au surprins-o paparazzii pe Kate Cassidy

Iubita lui Liam Payne, Kate Cassidy, a fost surprinsă pentru prima oară în public după moartea tragică a cântărețului. Fostul membru al trupei One Direction a decedat săptămâna trecută, în 16 octombrie, după ce a căzut de la etajul al treilea al hotelului în care era cazat.

Gallery

​Liam Payne se afla în Buenos Aires, iar iubita sa părăsise capitala Argentinei cu doar două zile înainte de tragedie. Kate, care este influencer, chiar postase un TikTok în care le explica urmăritorilor că i s-a făcut dor de casă și s-a filmat în timp ce zbura spre Florida.

CITEȘTE ȘI:

​Kate Cassidy și Liam Payne s-au afișat prima dată împreună în anu 2022, iar Kate a povestit pe TikTok că l-a cunoscut pe artist în barul în care lucra. Cei doi s-au mutat împreună într-o vilă din Florida, iar Liam apărea extrem de des în filmulețele de pe TikTok ale influenceriței în vârstă de 25 de ani.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Kate Cassidy (@kateecass)

Zilele trecute, Kate Cassidy a fost fotografiată pentru prima dată în public de la moartea iubitului ei. Tânăra a ieșit la un supermarket din apropierea casei și a făcut câteva cumpărături alături de două prietene.

Kate purta o pereche de pantaloni gri, papuci și un tricou supradimensionat și avea chipul transfigurat de durere. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Mai multe filmulețe cu ea au început să circule pe TikTok, iar fanii artistului încearcă să o consoleze.

@jusst_news#liampayne#katecassidy #fyp#onedirection#sad#loss#fyp#foryou#viral#fyp#foryou#viral#celebrity #celebrities #fyp#new#news ♬ margaret - let

 „Este în mod clar devastată ca dragostea ei nu mai este în această lume”, „Prin câte trece fata asta! Trebuie să fie puternică!”, „Mi se rupe inima pentru ea!”, „Cred că se simte vinovată că l-a lăsat singur!”, „Se vede cât suferă. L-a iubit atât de mult”, au scris unii dintre utilizatorii de social media.

La două zile de la moartea lui Liam Payne, Kate a postat un mesaj sfâșietor pe Instagram

„Vă mulțumesc pentru toate cuvintele frumoase și dragostea voastră. Am fost complet pierdută. Nimic din ultimele zile nu mi s-a părut real. Vă rog să-mi dați timp și să-mi respectați intimitatea… Liam, îngerul meu. Tu ești totul. Vreau să știi că te-am iubit necondiționat. Voi continua să te iubesc pentru tot restul vieții mele. Te iubesc, Liam”, a scris Kate la InstaStories.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni