• PRO TV
  • Laurențiu Reghecampf a fost filmat de fiul său, în timp ce o înșela pe Anamaria Prodan. Impresara a primit dovezile când se afla acasă, cu antrenorul și cu copiii lor: „În patul meu, pe banii mei”

Laurențiu Reghecampf a fost filmat de fiul său, în timp ce o înșela pe Anamaria Prodan. Impresara a primit dovezile când se afla acasă, cu antrenorul și cu copiii lor: „În patul meu, pe banii mei”

Laurențiu Reghecampf a fost filmat de fiul său, în timp ce o înșela pe Anamaria Prodan. Impresara a primit dovezile când se afla acasă, cu antrenorul și cu copiii lor: „În patul meu, pe banii mei”

Anamaria Prodan revine cu noi acuzații la adresa lui Laurențiu Reghecampf, vorbind despre momentul în care a aflat de una dintre aventurile acestuia. Impresara a mărturisit că fiul cel mare al antrenorului, Luca, l-a dat în vileag.

Gallery

​Luca l-a filmat pe Laurențiu Reghecampf în timp ce o înșela pe Anamaria Prodan. Impresara a vorbit abia acum despre momentul cu pricina, recunoscând că a închis ochii și a încercat să îl scoată, de fiecare dată, nevinovat.

Laurențiu Reghecampf, filmat de fiul său, în timp ce o înșela pe Anamaria Prodan

Anamaria Prodan este decisă să vorbească despre toate momentele în care a avut de-a face cu Laurențiu Reghecampf, chiar dacă unele sunt foarte dureroase. Recent, aceasta a mărturisit că una dintre aventurile lui Laurențiu Reghecampf a fost filmată chiar de fiul acestuia, Luca.

În imaginile primite, Laurențiu Reghecampf este surprins în compania unei femei, chiar în casa pe care o deținea cu Anamaria Prodan, în timp ce amanta se bucura de statutul avut.

Citește și:

„Stau cu soțul meu în casă, cu copiii mei, primesc de la băiatul nostru cel mare, Luca, film cu acest gen de femei și doamna respectivă, în casa mea, în curtea mea, în patul meu, pe banii mei, ai familiei noastre, pe bărci. Totul filmat de Luca și dat nouă”, a spus impresara, în cadrul unui podcast.

Anamaria Prodan i-a luat apărarea lui Laurențiu Reghecampf

Deși susține că a fost înșelată, femeia de afaceri a recunoscut că a încercat să îi ia apărarea și a mințit, de fiecare dată, în legătură cu locurile în care acesta se afla, pentru ca aventurile lui să nu iasă la iveală.

După care, (n.r. Reghecampf) vine, plânge, se tăvălește, să-l iertăm. Fac o grămadă de manevre, să nu apară pozele. Vai de vai, ce poze din Delta Dunării! Spun că e cu mine la grătar, tot să-l apăr, să-l ridic, să nu apară”, a mai spus aceasta.

Citește și:

​De-a lungul timpului, Anamaria Prodan a mărturisit, de mai multe ori, că a fost avertizată în ceea ce privește căsnicia cu Laurențiu Reghecampf, dar și că, deși știa că este tradusă, a continuat să fie lângă el și să încerce să îl aducă pe calea cea bună.

 

Susra foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni