• PRO TV
  • Cum a primit Carmen Grebenișan vestea că tată ei are cancer. Părintele ei i-a ascuns boala de care suferă o lungă perioadă de timp: „Nu ne-a spus. Cel mai greu moment din viața mea”

Cum a primit Carmen Grebenișan vestea că tată ei are cancer. Părintele ei i-a ascuns boala de care suferă o lungă perioadă de timp: „Nu ne-a spus. Cel mai greu moment din viața mea”

Cum a primit Carmen Grebenișan vestea că tată ei are cancer.  Părintele ei i-a ascuns boala de care suferă o lungă perioadă de timp: „Nu ne-a spus. Cel mai greu moment din viața mea”

Carmen Grebenișan a vorbit deschis despre cea mai dificilă etapă din viața ei, momentul în care a aflat că tată ei are cancer. Părintele fostei concurente de la Survivor România i-a ascuns boala de care suferă o lungă perioadă de timp.

Gallery

În cadrul emisiunii Vorbește Lumea, Carmen Grebenișan a povestit cum a aflat că tatăl ei are cancer. Tatăl fostei concurente de la Survivor România a fost diagnosticat cu o tumoare cancerigenă, iar vestea a venit ca un șoc pentru întreaga familie.

Carmen Grebenișan, mărturisiri sincere despre cea mai dificilă perioadă din viața ei

Carmen Grebenișan a dezvăluit că a aflat de boala tatălui cu doar câteva zile înainte ca acesta să fie operat, iar acest moment a fost cel mai greu din viața sa.

„Probabil cel mai greu moment din viața mea a fost când am aflat că tatăl meu este bolnav. Știu că urma să dau și BAC-ul și am aflat că are o tumoare cancerigenă, chiar înainte cu câteva zile să se interneze, să se opereze. Nu ne-a spus și nu știam prea multe. Nu știam dacă operația este periculoasă, nu știam nimic. Cert este că mi s-a făcut un rău psihic, fizic, din toate punctele de vedere. A fost cel mai mare rău pe care l-am resimțit până atunci și de atunci”, a mărturisit Carmen Grebenișan.

Durerea resimțită de Carmen Grebenișan a fost extrem de apăsătoare. Faptul că tatăl i-a ascuns boala de care suferă a reprezentat cea mai grea perioadă din viața ei, atât din punct de vedere psihic, cât și fizic.

Acest moment a coincis cu perioada în care vedeta trebuie să susțină examenul de bacalaureat.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni