• PRO TV
  • Suma exorbitantă plătită de Culiță Sterp, după ce și-a parcat mașina la Aeroportul Otopeni, cinci zile. Neatenția l-a costat salariul unui român de rând: „Le las mașina cred, mai bine”

Suma exorbitantă plătită de Culiță Sterp, după ce și-a parcat mașina la Aeroportul Otopeni, cinci zile. Neatenția l-a costat salariul unui român de rând: „Le las mașina cred, mai bine”

Suma exorbitantă plătită de Culiță Sterp, după ce și-a parcat mașina la Aeroportul Otopeni, cinci zile. Neatenția l-a costat salariul unui român de rând: „Le las mașina cred, mai bine”

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au fost plecați din țară câteva zile, dar, când s-au întors, au avut parte de o surpriză de proporții. Din cauza faptului că artistul a parcat greșit, a fost nevoit să scoată din buzunar o sumă considerabilă de bani, pentru a ieși cu mașina din parcare.

 

Gallery

Neatenția se plătește scump, iar acest lucru l-a învățat Culiță Sterp, recent, când a fost nevoit să scoată din buzunar mii de lei, după ce a parcat greșit. Acesta a făcut haz de necaz, însă a recunoscut că suma cerută este mult prea mare, chiar dacă este vorba de aeroportul din Capitală.

Cât a plătit Culiță Sterp pentru parcare, în aeroport

Deoarece a fost nevoit să ia avionul din București, Culiță și Daniela Iliescu au mers cu mașina personală până la aeroport și au parcat-o acolo, doar că nu au fost atenți la opțiunile disponibile și au parcat, fără să își dea seama, la termen scurt, unde tariful este mai mare.

Citește și:

​După cinci zile de vacanță, când au vrut să plece din aeroport, au avut parte de o surpriză de proporții, atunci când au văzut cât trebuie să plătească pentru parcare. Concret, Culiță Sterp a fost nevoit să scoată din buzunar 2.100 de lei, recunoscând că suma cerută este una exagerat de mare.

Culiță a încercat să plătească o sumă mai mică pentru parcare

Uimit și el de suma pe care trebuie să o plătească pentru nici o săptămână, acesta a recunoscut că a încercat să scape mai ieftin, însă nu a putut face acest lucru, deoarece toate mașinile sunt înregistrate în momentul în care intră în parcare.

Citește și:

„Bă, ești nebun? 21 de milioane parcarea pentru cinci zile? Ce ai făcut? Le las mașina cred, mai bine. Bă, 21 de milioane parcarea pentru cinci zile în aeroportul din București. Ia uite! Parcare pe termen scurt. Cinci zile. Cinci zile, 21 de milioane, mânca-v-aș gura voastră!

Acum, fac ca și cu apa. Zic că plătesc 210 lei și plătesc 2.100 de lei. Ce să fac? Plătesc, că nu am ce face, dar ca idee. Așa prețuri, mă, frate, mă! Ești nebun? Cinci milioane pe zi? Doamne, ferește-mă, Doamne! Hai să plătim! Asta e!

Am făcut-o de oaie. Am parcat din greșeală la termen scurt și m-au taxat pe oră. Am încercat șmecheria cu tichetul pierdut, dar nu merge, că e înregistrată mașina cu numărul de înmatriculare de când intră în parcare”, a povestit artistul.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni