• PRO TV
  • Ce salariu încasează Diana Matei de la Ministerul Apărării. Artista lucrează de 18 ani în armată: „Cântăm pentru oficialități”

Ce salariu încasează Diana Matei de la Ministerul Apărării. Artista lucrează de 18 ani în armată: „Cântăm pentru oficialități”

Ce salariu încasează Diana Matei de la Ministerul Apărării. Artista lucrează de 18 ani în armată: „Cântăm pentru oficialități”

Diana Matei a dezvăluit ce salariu primește în cadrul Ministerului Apărării Naționale, unde lucrează de 18 ani. Artista este angajată la Ansamblul Artistic al Armatei.

Gallery

Diana Matei, componentă a Tarafului Cleante, cu o carieră impresionantă în domeniul muzical de 30 de ani, a oferit detalii despre salariul pe care îl încasează de la MApN, unde lucrează de 18 ani în Ansamblul Artistic al Armatei, ca civil.

Artista a dezvăluit că veniturile sale includ și sporuri specifice, care pot varia ușor de la o lună la alta, în funcție de activitatea desfășurată.

Ce venituri încasează Diana Matei de la Ministrul Apărării Naționale

Diana Matei, invitată în cadrul unei emisiuni interviu, a mărturisit că este angajată a MApN de 18 ani, lucrând în Ansamblul Artistic al Armatei: „Lucrez de 18 ani în armată. Sunt angajată la Ansamblul Artistic al Armatei, sunt civil, nu sunt cadru militar”

Aceasta a mai precizat că nu ocupă o funcție administrativă în cadrul MAPN, însă contribuie la organizarea programelor artistice și susține spectacole pentru oficialități, având un rol esențial în cadrul evenimentelor de protocol ale armatei.

Pe lângă colaborarea cu Ansamblul Artistic al Armatei, Diana Matei își desfășoară activitatea și cu propria trupa, Taraful Cleante, cu care se bucură de mare succes.

Întrebată ce salariu are pe cartea de muncă, soția lui Marian Cleante a dezvăluit câți bani încasează de la MApN, în fiecare lună, fără pic de reținere.

„Trebuie să fac diferența între brut și net că habar nu am. Cred că undeva la 8.600 de RON, ceva de genul acesta. Și sunt sporuri, pentru că la armată sunt niște sporuri micuțe care… fluctuații foarte mici. Adică, uneori sunt mai puțin cu 100, 200 de RON sau mai mult, dar cam ăsta este salariul.”, a dezvăluit artista, într-o emisiune TV

Mai mult, Diana Matei a precizat și în ce constă activitatea ei în Ministerul Apărării Naționale.

„Noi cântăm pentru oficialități. Pentru oameni care vin, tot delegații din străinătate, oficiale și susținem programe artistice, bineînțeles cu Ansamblul Artistic al Armatei, împreună cu toți colegii mei de la ansamblu și practic participăm la protocol. Noi bineînțeles efectuând munca noastră de artiști. Cântăm pentru oficialități.”, a mai spus artista, în cadrul emisiunii TV.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni