• PRO TV
  • Horoscop zilnic 22 octombrie 2024. Racii au parte de emoții puternice și sentimente în afara vieții de cuplu, Taurii trebuie să evite un conflict cu superiorii

Horoscop zilnic 22 octombrie 2024. Racii au parte de emoții puternice și sentimente în afara vieții de cuplu, Taurii trebuie să evite un conflict cu superiorii

Horoscop zilnic 22 octombrie 2024. Racii au parte de emoții puternice și sentimente în afara vieții de cuplu, Taurii trebuie să evite un conflict cu superiorii

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 22 octombrie 2024.

Berbec

Posibil discuția cu cineva din familie să te încurajeze să ai mai multă încredere în tine. De asemenea, să ai niște revelații, un fel de trezire privind ceea ce ai nevoie într-o relație. Pe de altă parte, Soarele în tranzit, ultima zi, prin casa relațiilor și Pluton, planeta transformărilor profunde, formează un aspect dinamic și poți vedea lucrurile dintr-o altă perspectivă.


Taur

Contextul astral de astăzi ar putea să te ajute să eviți un conflict cu superiorii, mai ales dacă apar diferențe de opinie. Recomandarea astrelor este să nu te lași prins în jocurile de putere. Valorifică-ți energia pentru a găsi soluții la problemele apărute. Totodată, poți avea parte de o atracție puternică față de o persoană pe care ai cunoscut-o de curând.

Gemeni

Chiar dacă simți că lucrurile în planul sentimental nu merg așa cum îți dorești, ești decis să nu mai lași să te afecteze, ci să iei lucrurile așa cum vin. Îți este dificil să te aduni, dar reușești să cooperezi cu partenerul. Dacă ești singur, ai putea atrage pe cineva cu care împărtășești aceleași pasiuni.

Rac

Astăzi este posibil să ai parte de emoții puternice, să experimentezi anumite sentimente, iar relația cu partenerul de cuplu să fie tensionată. De asemenea, s-ar putea să ai o teamă de schimbare, iar tensiunea pe care o simți tu sau partenerii de afaceri se poate transforma în ceva constructiv, într-un obiectiv pe termen lung.

Leu

Astăzi, Soarele, guvernatorul tău, formează un aspect tensionat cu Pluton din casa muncii, semn că tensiunile pot crește la locul de muncă în relațiile cu cei cu care desfășori activități. Pe de altă parte, s-ar putea să ai tendința să pui presiune pe tine. De asemenea, s-ar putea să te conectezi cu cineva care te încurajează să te exprimi liber, să-ți susții cu tărie opiniile.

Fecioară

Astăzi este posibil să faci planuri pe termen lung și să vrei să rezolvi anumite chestiuni dintr-o dată, însă realizezi că nu este posibil. S-ar putea să iasă la suprafață niște griji legate de bani sau apare o provocare în planul sentimental. Pe de altă parte, contextul astral anunță înțelegeri și o stabilitate în planul relațional.


Balanță

Contextul astral de astăzi poate să scoată la suprafață anumite probleme nerezolvate din trecut legate de familie. Recomandarea astrelor este să nu pui presiune și să te concentrezi pe chestiunile pe care le poți rezolva. În partea a doua a zilei, te preocupă activitățile profesionale și este un moment bun pentru a coopera cu șefii sau colegii.

Scorpion

Astăzi ești un bun observator și ai intuiție în luarea unor decizii de natură profesională. La serviciu, dacă reușești să te conectezi cu ceilalți și să aduci armonie în grupul tău de colegi, te poți considera că ți-ai dus la îndeplinire obiectivul.

Săgetător

Posibil astăzi să depășești niște obstacole în proiectele tale profesionale sau în relațiile de prietenie. S-ar putea să te preocupe și planul financiar, să intri în posesia unor sume importante de bani. De asemenea, simți că ai nevoie de o transformare profundă în relația de cuplu.

Capricorn

Soarele în tranzit prin casa proiectelor, prietenilor și vieții sociale, formează astăzi un aspect dinamic cu Pluton din casa personalității și te îndeamnă să-ți urmezi un obiectiv. Eforturile constructive te pot scoate dintr-o situație tensionată cu cei cu care interacționezi.

Vărsător

Apar îndoieli azi, dar te ajută să indentifici sectoarele în care trebuie să lucrezi, să aduci îmbunătățiri. De asemenea, ai o tendință de a insista asupra unor probleme din trecut și acest lucru îți poate aduce blocaje. Diplomația și calmul ajută în interacțiunile dificile sau în sentimentele pe care le experimentezi.

Pești

Astăzi este posibil să ai parte de provocări, care să te facă să realizezi ce vulnerabilități ai în raport cu partenerul de cuplu. Soarele în tranzit prin casa intereselor financiare intră într-un aspect dinamic, tensionat cu Pluton, planeta transformărilor profunde, și te îndeamnă la o schimbare în administrarea finanțelor.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni