• PRO TV
  • Traficanții de droguri din Argentina i-au adus sfârșitul lui Liam Payne. Cum îi furnizau substanțele și în ce le ascundeau ca i le livreze la hotel

Traficanții de droguri din Argentina i-au adus sfârșitul lui Liam Payne. Cum îi furnizau substanțele și în ce le ascundeau ca i le livreze la hotel

Traficanții de droguri din Argentina i-au adus sfârșitul lui Liam Payne. Cum îi furnizau substanțele și în ce le ascundeau ca i le livreze la hotel

Moartea lui Liam Payne, la numai 31 de ani, a venit ca un șoc în industria muzicală, însă nu neapărat și pentru cei care l-au cunoscut îndeaproape. Se știa că artistul avea mari probleme cu sănătatea psihică, dar și cu dependența de droguri și alcool.

Payne a dezvăluit în trecut că avea gânduri sinucigașe și că se simțea norocos că încă este în viață. Însă apropiații artistului spun că Liam Payne reușise să își învingă viciile în ultima vreme – acesta nu mai consumase droguri până la vizita sa în Argentina, unde călătorise pentru a-și reînnoi viza pentru SUA. La testul antidrog pentru reînnoirea documentelor, Liam ieșise „curat”.
În urma autopsiei, s-au descoperit însă în corpul lui Liam Payne mai multe substanțe nocive.
Publicația britanică Daily Mail scrie că Liam Payne ar fi fost vânat de traficanții de droguri din Argentina, care l-au vizitat la hotelul său din Buenos Aires.

Gallery

"Fostul membru al trupei One Direction se luptase ani de zile cu probleme grave de sănătate mintală și căutase tratament pentru consumul excesiv de alcool și droguri. Totuși, Payne reușise recent să renunțe la droguri și fusese luat în evidență de un nou psihiatru în Miami, unde spera să înceapă o nouă viață alături de iubita sa, Kate Cassidy. Cu toate acestea, recuperarea sa a fost ruinată în timpul călătoriei în Argentina, pentru a-și reînnoi viza de SUA, când a fost ținta dealerilor de droguri care i-au livrat substanțe la camera de hotel", scrie Daily Mail.    
Un raport toxicologic preliminar a sugerat că Payne fusese expus la cocaină înainte de moarte, deși nu a dezvăluit cantitatea din sistemul său.

Un prieten apropiat al starului a dezvăluit: „Liam renunțase la droguri de câteva săptămâni. Fusese la dezintoxicare de mai multe ori. A urmat tratamente atât în Marea Britanie, cât și în California. Și fusese recent luat în evidență de un nou psihiatru în Florida. Toată lumea din jurul lui Liam spera că este pe calea recuperării. A plecat în Argentina pentru a-și reînnoi viza de SUA, unde a trebuit să treacă printr-un examen medical din cauza istoricului său legat de alcool și droguri. Rezultatele testelor erau bune. Liam era 100% sobru. Dar când s-a cazat la hotel, la un moment dat cineva a început să îi ofere droguri. Liam a încercat foarte mult să se lase de droguri, dar acești oameni l-au exploatat. Le păsa doar de bani, nu de sănătatea lui."

Personalul de la hotelul Casa Sur, unde Payne a căzut de la balcon, este investigat sub suspiciunea că i-a furnizat droguri în zilele care au precedat tragedia. Bărbații sunt acuzați că au introdus narcotice în camera cântărețului.
TMZ a raportat că, în timpul unei autopsii parțiale, s-a găsit un cocktail de droguri numit "cocaină roz", care conține metamfetamină, ketamină și MDMA, alături de cocaină crack și benzodiazepină.

Se spune că un angajat de la curățenie și un alt membru al personalului ar fi ascuns drogurile într-o cutie de săpun Dove, pe care detectivii au găsit-o în camera lui Payne după moartea sa. Pudră albă, urme de cristale chimice, tablete prescrise și alte parafernalii pentru droguri au fost descoperite în apartamentul de la etajul trei. Poliția a trimis substanțele chimice – despre care se crede că sunt cocaină și crack cocaine – la analize.

Detectivii investighează, de asemenea, de ce a fost rezervat un taxi în numele lui Payne pentru a merge într-un cartier sărac aflat la 24 km distanță. Se spune că adresa din orașul Lomas de Zamora corespunde unui bărbat suspectat că ar fi implicat în furnizarea substanțelor.

Confidentul a explicat: „Erau doi bărbați la hotel care îi dădeau droguri lui Liam. Ei trimiteau taxiuri pentru a colecta pachete pentru el. Unul dintre acești bărbați lucra în departamentul de curățenie. După moartea lui Liam, au observat că un taxi fusese trimis la adresa de domiciliu a angajatului de curățenie. Managerul hotelului l-a întrebat de ce taxiul fusese trimis la casa lui, iar când nu a putut da o explicație, a fost concediat. Angajatul de la curățenie și un alt membru al personalului au fost intervievați de poliție."

Prietenul lui Liam a adăugat: „Liam făcea tot posibilul să se lase de droguri, dar de îndată ce a ajuns la hotel, acești oameni îi ofereau alcool și droguri."

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni